Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

ŽIŽKOVSKÉ ŠAPITÓ/HUSÍ KRKY/- Praha

23.04.2019

19:00

Nákladové nádraží Žižkov Praha



Popis kulturní akce ŽIŽKOVSKÉ ŠAPITÓ/HUSÍ KRKY/- Praha

V období 15.4. - 30.4.2019 vyroste na nákladovém nádraží Žižkov poprvé Šapitó, do kterého jsme připravili program a to pro všechny věkové kategorie.

Mám ráda, že mě nikdy nepustíš. Nemám ráda, že chodíš vždycky pozdě. Líbí se mi, že máme stejný hudební vkus do auta. Nesnáším ty tvoje kapesníky, všude. Ten tvůj úklid. Vaříš z řepy. Víš, co říct, abych se pustila. Říkáš, co se děje a co si mám myslet. Vždycky to zorganizuješ. Vždycky to pověsíš. Jsem tu. Já taky. Jsme ženy 30+. Jsme, jaké jsme. Ale jaké?

Husí krky jsou intimní zpovědí dvou žen 30+. Technikou propojení nového cirkusu s prvky fyzického divadla převádějí své osobní vzpomínky a zážitky do obecnější roviny. Skrze divadlo odhalují vzájemný vztah mezi sebou a docházejí přes konkrétní situace k archetypálním momentům. Dotýkají se témat ženského přátelství, svého vzhledu a vystupování ve společnosti, milostných vztahů, pracovního nasazení i mateřství. Po celou dobu prosazovaná individualita, a někdy i vzájemná rivalita, vyústí v to, že jsme vlastně všichni stejní, i když každý máme jiný tvar lebky…
Vzdušná akrobacie, převážně na double cloudu a tentokrát i dalších lanech. K nové inscenaci si TeTy přizvaly Radima Vizváryho, mima, performera, režiséra, pedagoga a choreografa, a společně propojili nový cirkus a fyzické divadlo.

Hrají: Katka Klusáková a Pavla Rožníčková
Režie a dramaturgie: Radim Vizváry
Hudba: Matouš Hejl
Light design: Karlos Šimek
Hlavy: Jan Kreml
Produkce: Jana Ada Kubíčková
Promo grafika: Táňa Niklová Kynclová

Cena:280,-


PRODEJ VSTUPENEK ŽIŽKOVSKÉ ŠAPITÓ/HUSÍ KRKY/- Praha -Nákladové nádraží Žižkov Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci ŽIŽKOVSKÉ ŠAPITÓ/HUSÍ KRKY/- Praha -Nákladové nádraží Žižkov Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?