Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Ziggy Alberts- koncert v Praze

03.05.2023

Rock Café Praha 1 Národní 20, Praha 1 11000



Popis kulturní akce Ziggy Alberts- koncert v Praze

Australský písničkář Ziggy Alberts se vrací do Evropy a vůbec poprvé přijede také do Prahy. Jeho jemné skladby doprovází upřímné příběhy ze života osmadvacetiletého hudebníka. Mezi největší vzory řadí Bena Howarda a Jacka Johnsona.
 
Hudební styl na desce Dancing In the Dark popisuje Alberts jako future folk: „Album je mixem syrové upřímnosti s jemnými syntetickými zvukovými krajinami plné organických samplů. Mojí snahou bylo reflektovat rozsah lidské zkušenosti v současném světě.“ Na albu spolupracoval s kanadským hudebníkem Donovanem Woodsem.
 
„Jeho písně vyzařují hřejivou auru. Na předchozí nahrávce Searching for Freedom se Alberts odvrátil od společenských témat, když se vydal hledat vnitřní svobodu mimo věčný prostor. Udržitelnost, mír, pořádek a pochopení – skrze tato osobní témata bude jeho tvorba silně rezonovat s posluchači,“ napsal v recenzi magazín Atwood.
 
Unikátnost Ziggyho Albertse na folkové scéně dokládají i další kladné ohlasy. Australský Triple J o něm řekl: „Přestože příběh Ziggyho sledujeme od začátku, jeho tvorba nás má stále čím překvapit.“ Britský Clash dodává: „Je věrný folkovým tradicím, ale je mu vlastní moderní zvuk. Jeho tvorba svým klidem snese srovnání i s Benem Howardem. Na jedné straně roztomilý a ve svých textech naprosto vážný.“
Pořadatel
Fource Entertainment s.r.o. Lidická 797/18, 150 00, Praha, Česká republika


Koncert Ziggy Alberts v květnu 2023 v Praze



Koncert Ziggy Alberts- koncert v Praze 2023

Cena:480 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Ziggy Alberts- koncert v Praze -Rock Café Praha 1 Národní 20, Praha 1 11000


ULOŽIT SI TUTO AKCI





Ziggy Alberts- koncert v Praze -Rock Café Praha 1 Národní 20, Praha 1 11000

Zaslat odkaz na kulturní akci Ziggy Alberts- koncert v Praze -Rock Café Praha 1 Národní 20, Praha 1 11000 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?