Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Zakládající člen Pink Floyd Nick Mason a jeho Saucerful of Secrets se vrátí do Prahy- Forum Karlín Praha

27.05.2020

Forum Karlín



Popis kulturní akce Zakládající člen Pink Floyd Nick Mason a jeho Saucerful of Secrets se vrátí do Prahy- Forum Karlín Praha

Avizované britské a evropské turné se Nick Mason se svou kapelou Saucerful of Secrets rozhodl přesunout. V prohlášení potvrdil tuto skutečnost jeho management a zároveň ohlásil nové termíny anglické části. Ta byla přesunuta na říjen 2020. Evropská část turné naopak ještě potvrzena nebyla. Čeká se na to, jak se situace ohledně koronaviru v Evropě vyvine vzhledem k současným opatřením vlád jednotlivých evropských zemí, sdělil v prohlášení management.

Po úspěšném loňském světovém turné si Nick Mason a jeho band Saucerful of Secrects připravili na rok 2020 další koncertní šňůru. Začne 29. dubna ve Velké Británii. V Praze kapela vystoupí 27. května ve Foru Karlín. Vstupenky jsou v předprodeji v síti Ticketmaster a GoOut.





ULOŽIT SI TUTO AKCI





http://www.kdykde.cz/calendar/kdykde/2248568-zakladajici-clen-pink-floyd-nick-mason-a-jeho-saucerful-of-secrets-se-vrati-do-prahy


Zaslat odkaz na kulturní akci Zakládající člen Pink Floyd Nick Mason a jeho Saucerful of Secrets se vrátí do Prahy- Forum Karlín Praha -Forum Karlín na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?