Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Welicoruss / Siberian Heathen Horde Tour- symphonic black metal- koncert v Praze

19.10.2019

Nová Chmelnice, Koněvova 21, Praha



Popis kulturní akce Welicoruss / Siberian Heathen Horde Tour- symphonic black metal- koncert v Praze

WELICORUSS (RU/Siberia) symphonic black metal

Po několika letech náročné a tvrdé práce propojené v mezičase s neustálým koncertováním po celé Evropě Vám Welicoruss představují své nové album "Siberian Heathen Horde", nesoucí v sobě zlověstnou a hlubokou atmosféru sibiřských neproniknutelných a sychravých lesů, písní šamanů minulých civilizací, moc zapomenutých bohů a skrytých rozměrů! Nové album bez pochyb změní Váš dosavadní pohled na dosavadní tvorbu kapely. Přinutí Vás si udělat jiný pohled na symfonický black-metal, překonávajíc svěžest, progresivitu a rozmanitost v jejich tvorbě! Za 4 roky na evropské scéně kapela odehrála více než 400 koncertů, mnohé z nich se konaly na některých z největších evropských metalových festivalech, kde Welicoruss potvrdili svoji jedinečnost a originalitu!

 

Support bands will be announced soon!



Cena:250 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Welicoruss / Siberian Heathen Horde Tour- symphonic black metal- koncert v Praze -Nová Chmelnice, Koněvova 21, Praha

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci Welicoruss / Siberian Heathen Horde Tour- symphonic black metal- koncert v Praze -Nová Chmelnice, Koněvova 21, Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?