Volný čas

Webinář: Jiří Halda: Na co nezapomenout při výchově dětí- Online

27.01.2022

Live stream, online přenos, Online



Popis akce Webinář: Jiří Halda: Na co nezapomenout při výchově dětí- Online

Šikovný manuál pro rodiče, kteří se nechtějí ztratit ve výchově vlastních dětí. Od narození až po dospělost nás čeká vícero checkpointů – navštivte je s námi a zjistěte, jak je zvládnout! Jaké jevy by měly nastat v životě dítěte, aby z něj vyrostl člověk s vnitřně spokojeným životem? Jak přistupovat k výchově? Jak se starat o vztahy v rodině? Odpovědi nám přinese zkušený lektor Jiří Halda, který nabídne své dlouholeté zkušenosti z terapeutické praxe ve spojení s poznatky z odborné literatury.

 

Mgr. Jiří Halda 

je učitel, speciální pedagog, logoped a diagnostik. Specializuje se na děti v předškolním věku. Zaměřuje se především na problematiku výchovy dětí, předškolní zralosti a procesů učení. Je absolventem Pedagogické fakulty v Hradci Králové a Univerzity Palackého v Olomouci. V letech 1993 – 2006 působil jako učitel a speciální pedagog na základních a speciálních školách a v Pedagogicko-psychologické poradně v Olomouci. Od roku 2006 působí jako lektor, diagnostik, intervent a personální poradce.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

  • Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon, tablet anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení.
  • Do webináře se lehce připojíte prostřednictvím kódu z vaší zakoupené vstupenky.
  • Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen poslouchat.
  • Live stream webináře se vysílá přímo ve vašem internetovém prohlížeči na platforme Tootoot. Není proto potřebné nic instalovat, ani se nikde registrovat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

  • Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.
  • Po odvysílání webináře vám bude po dobu 7 dní okamžitě k dispozici jeho záznam na stejné webové adrese s totožným přístupovým kódem.
  • Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.
  • Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.
  • Na jeden vstup se může zúčastnit celá domácnost.


Cena:250 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Webinář: Jiří Halda: Na co nezapomenout při výchově dětí- Online -Live stream, online přenos, Online

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci Webinář: Jiří Halda: Na co nezapomenout při výchově dětí- Online -Live stream, online přenos, Online na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?