Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

VZHŮRU KE HVĚZDÁM/NOVOMĚSTSKÁ FILHARMONIE/HVĚZDNÉ VÁLKY A PLANETY- Praha

10.06.2023

20:00

Valdštejnské zahrady Praha



Popis kulturní akce VZHŮRU KE HVĚZDÁM/NOVOMĚSTSKÁ FILHARMONIE/HVĚZDNÉ VÁLKY A PLANETY- Praha

Vzhůru ke hvězdám!

Vzhůru ke hvězdám s Novoměstskou filharmonií


Hvězdné války a Planety Gustava Holsta v živém provedení přímo pod hvězdnou oblohou.


Mladý symfonický orchestr z Nového Města nad Metují se po dva večery stane strážci galaxie a rytíři Jedi. Doslova a do písmene hvězdný program láká na cestu po Planetách Gustava Holsta. Kapitán téhle vesmírné posádky Marek Klimeš vás vezme na Mars, Venuši a Jupiter.


Jejich intergalaktický let bude pokračovat do světa George Lucase a Johna Williamse. Výpravu do jedné předaleké galaxie, kde se odehrávají Hvězdné války, nenechá fanoušky filmové hudby chladnými.


Novoměstská filharmonie je osmdesátičlenným orchestrem s bohatými zkušenostmi s vystupováním na tuzemských (Smetanova Litomyšl) i mezinárodních (Evropský hudební festival, Musica festa Florence) festivalech, ze kterých si pravidelně přiváží zlaté medaile i další ocenění.


Na svých koncertech kombinuje Novoměstská filharmonie klasickou hudbu s orchestrálními provedením skladeb z filmů a muzikálů. Ve svém domovském regionu pravidelně vyprodává koncerty a zápal jejich mladých hráčů nabíjí přítomné diváky pozitivní energií.


Nenechte si ujít jejich vystoupení v barokním prostředí Valdštejnské zahrady v Praze.


Na viděnou a ať vás provází hudba!


Vstup na akci umožněn od 19:00


Děti do 12 let (včetně): vstup zdarma bez vstupenky.

ZTP/P, doprovod a ZTP: zlevněné vstupné. Účastník uplatňující nárok na slevu se prokáže příslušným průkazem na místě konání akce.

ZTP/P + doprovod nutný společný vstup.



Cena:350,-


PRODEJ VSTUPENEK VZHŮRU KE HVĚZDÁM/NOVOMĚSTSKÁ FILHARMONIE/HVĚZDNÉ VÁLKY A PLANETY- Praha -Valdštejnské zahrady Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI





VZHŮRU KE HVĚZDÁM/NOVOMĚSTSKÁ FILHARMONIE/HVĚZDNÉ VÁLKY A PLANETY- Praha -Valdštejnské zahrady Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci VZHŮRU KE HVĚZDÁM/NOVOMĚSTSKÁ FILHARMONIE/HVĚZDNÉ VÁLKY A PLANETY- Praha -Valdštejnské zahrady Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?