Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

VÁNOČNÍ ZPÍVÁNÍ SE ZUZANOU MARKOVOU/LUKÁŠ KLÁNSKÝ - klavír/EMMA BALUNOVÁ, VOJTĚCH PELKA, AHMAD HEDAR- Praha

19.12.2021

19:00

Novoměstská radnice Praha



Popis kulturní akce VÁNOČNÍ ZPÍVÁNÍ SE ZUZANOU MARKOVOU/LUKÁŠ KLÁNSKÝ - klavír/EMMA BALUNOVÁ, VOJTĚCH PELKA, AHMAD HEDAR- Praha

Zuzana Marková – soprán

Lukáš Klánský – klavír

Hosté: Emma Balunová – soprán, Vojtěch Pelka – kontratenor, Ahmad Hedar - klavír


Srdečně Vás zveme na již tradiční Vánoční koncert Spolku přátel hudebních talentů. Tentokrát bude jeho hlavní hvězdou vynikající česká sopranistka Zuzana Marková, o níž se místní kritika vyjádřila, že jako jediná česká sopranistka “dokáže rozpálit italský oheň“. Repertoár Markové se vskutku točí zejména kolem italských oper: ve světové konkurenci se dokázala prosadit jako Gilda, Violetta či Lucie z Lammermooru. Je vyhledávanou hvězdou ve většině italských divadel, (Benátky, Florencie, Janov, Řím, Palermo, Neapol, Turín), miluje ji publikum v Pařížské opeře, ve Vídeňské státní opeře, Berlínské státní opeře či v Los Angeles.

Zuzana patří k mladé generaci operních „star“, ale již nyní se společně se svým manželem, dirigentem Giacomo Sagripantim věnuje podpoře mladých pěveckých talentů. Pod svá „ochranná křídla“ si na tomto koncertu vezme studenty Deylovy konzervatoře, mladičké pěvce, pro které je velikým vzorem. Představí se sopranistka Emma Balunová a kontratenorista Vojtěch Pelka. Další studenti podpoří své kolegy v publiku. Na klavír budou doprovázet Lukáš Klánský, jeden z nejskvělejších českých klavíristů své generace, a Ahmad Hedar, vyhledávaný korepetitor a nositel ceny za vynikající klavírní doprovod na Mezinárodní pěvecké soutěži Antonína Dvořáka v Karlových Varech.



Cena:500,-


PRODEJ VSTUPENEK VÁNOČNÍ ZPÍVÁNÍ SE ZUZANOU MARKOVOU/LUKÁŠ KLÁNSKÝ - klavír/EMMA BALUNOVÁ, VOJTĚCH PELKA, AHMAD HEDAR- Praha -Novoměstská radnice Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci VÁNOČNÍ ZPÍVÁNÍ SE ZUZANOU MARKOVOU/LUKÁŠ KLÁNSKÝ - klavír/EMMA BALUNOVÁ, VOJTĚCH PELKA, AHMAD HEDAR- Praha -Novoměstská radnice Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?