Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

UŽ JSME DOMA- koncert v Praze

05.09.2019

20:00

Klub 007 Strahov Praha



Popis kulturní akce UŽ JSME DOMA- koncert v Praze

"Sedmička" letos slaví 50té výročí od založení. U té příležitosti se chystá speciální série koncertů, diskoték i divadel. Postupně budeme zveřejňovat akci za akcí, eso za esem, ze všech našich rukávů. Oslovujeme kapely, které v historii Sedmičky zanechaly mocný otisk. UŽ JSME DOMA jsou tedy jasnou volbou. A nám je ctí a potěšením, že u nás 5.září vystoupí!

Kapela Už jsme doma vznikla v Teplicích v roce 1985. Asi po půl roce do kapely přišli Miroslav Wanek a Romek Hanzlík z legendární punkové skupiny FPB.

Hudba UJD je již od počátků punkově přímočará, přitom však velmi rafinovaně propracovaná po kompoziční i textové stránce. Živá vystoupení navíc oplývají nespoutanou energií.

Pokud jde o stylovou charakteristiku, je velmi obtížné ji zařadit, jak v České republice tak v zahraničí není nic podobného k nalezení. Jisté jsou punkové kořeny a vliv avantgardní hudby v podání hnutí Rock in Opposition, The Residents nebo Magmy. Z kapel alespoň trochu podobých je možné uvést Sleepytime Gorilla Museum, The Ex, NeZdali, Dog Faced Herrmans, Degenarate Art Ensemble aj. Na české scéně patří UJD do duchovní rodiny skupin jako jsou Psí vojáci, Dunaj, Dybbuk, Ženy, Krásné nové stroje, Zkopce a nebo Dvouletá fáma.

Cena:175,-


PRODEJ VSTUPENEK UŽ JSME DOMA- koncert v Praze -Klub 007 Strahov Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci UŽ JSME DOMA- koncert v Praze -Klub 007 Strahov Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?