Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Two Steps from Hell Live- koncert Praha

16.09.2023

O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000



Popis kulturní akce Two Steps from Hell Live- koncert Praha

Thomas Begersen a Nick Phoenix představí svou špičkovou hudební produkci Two Steps From Hell známou nejen z filmových trháků již podruhé v pražském O2 universu
 
Po velkém úspěchu s fenomenální show v červnu 2022 dvakrát po sobě vyprodali pražskou halu O2 universum, potvrdili autoři Two Steps From Hell: Live návrat do Prahy 16. září 2023 v rámci “Europe Tour 2023”.
 
Thomas Bergersen a Nick Phoenix se svojí kalifornskou produkční společností Two Steps From Hell překonávají snad každý streamovací rekord. Díky čtyřem miliardám přehrání na YouTube, miliardou přehrání na dalších streamovacích službách a čtyřem platinovým deskám, se Two Steps From Hell právem řadí mezi jedny z nejúspěšnějších hudebních projektů v historii. Na svoje první turné se vydali skladatelé právě loni, a dočkali se nadšených ohlasů. Jejich hudbu totiž zná úplně každý, ať už si to uvědomuje nebo ne, zejména pak filmoví fanoušci, hráči video her, jejich hudba zní v mnoha reklamách, sportovních událostech, trailerech a videích na YouTube, Instagramz nebo TikToku.
 
Two Steps from Hell se vydávají se svými soundtracky na živé koncertní turné po celé Evropě s orchestrem, pěveckým sborem a sólisty, na kterém nevynechají ani Prahu a tuzemským fanouškům tak nabídnou vzrušující show působící na všechny lidské smysly. Napínavá cesta světem epické hudby, (nejen) lidské fantazie, hudební mystiky, dramatu a jedinečných tónů Thomase Bergersena a Nicka Phoenixe slibuje jedinečný a nezapomenutelný prožitek.
 
4. listopadu 2022 vyšlo ve vydavatelství Sony Music album “Two Steps From Hell: Live”.
 
Vstupenky v prodeji od 15. listopadu 2022 v 10 hodin v prodejní síti Ticketmaster. Show pořádá Semmel Concerts a Tomek Productions ve spolupráci s Bestsport, a.s.
 
 
TWO STEPS FROM HELL
16. 9. 2023
O2 universum Praha
 
Kdykoli ve vzduchu cítíte obrovské emoce, napjaté očekávání a dechberoucí intenzitu, můžete si být jistí, že hudba Two Steps From Hell není daleko. Přední světoví skladatelé epické hudby Thomas Bergersen a Nick Phoenix se svým projektem zavítají do Prahy, kde předvedou unikátní vystoupení.
 
Pro své nejvěrnější fanoušky připravili TWO STEPS FROM HELL speciální balíček, který fanouškům umožní zažít koncert nezapomenutelným způsobem.


Koncert Two Steps from Hell Live v září 2023 v Praze



Cena:1590 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Two Steps from Hell Live- koncert Praha -O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000


ULOŽIT SI TUTO AKCI





Two Steps from Hell Live- koncert Praha -O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000

Zaslat odkaz na kulturní akci Two Steps from Hell Live- koncert Praha -O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?