Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

TRIBUTE TO WORLD LEGENDS/RAY CHARLES/LEE ANDREW DAVISON (USA)- Praha

08.02.2023

19:30

Reduta Jazz Club Praha



Popis kulturní akce TRIBUTE TO WORLD LEGENDS/RAY CHARLES/LEE ANDREW DAVISON (USA)- Praha

Tribute to world legends: Ray Charles - Lee Andrew Davison (USA)

S oklahomským Rayem Charlesem vystoupí:

Tomáš Baroš – basa

Otto Hejnic – bicí

Jakub Tököly – klavír


Raye Charlese známe jako rozesmátého jazzmana, kterého proslavily písně z 60. a 70. let Hit the Road Jack a Georgia on my mind. Jeho životní i profesionální cesta byla plná krkolomných překážek, a i přes to byly obě dvě cesty po delší době úspěšně a zdatně zdolány. Raye Charlese a Lee Andrew Davisona nepojí jen láska k hudbě, ale i elán a touha tvořit hudbu publiku, které jí ocení a předá dalším generacím.


1) Běžná vstupenka: zajišťuje vstup na Vámi zvolenou akci v Reduta Jazz Club. Usadit se můžete kdekoliv mimo VIP sektory, doporučujeme si místa předem zarezervovat

2) VIP vstupenka: zajišťuje vstup na Vámi zvolenou akci v Reduta Jazz Club - VÝHODY: - sezení na nejlepších (předních) místech v sále, na nichž často sedávají ti nejvzácnější hosté a VIP celebrity (mezi ně patří například vrcholní představitelé států nebo špičky mezinárodního obchodu a kultury, v minulosti zde seděli například Bill Clinton, Václav Havel, Václav Klaus, Madeleine Albright a mnozí další) - WELCOME DRINK v podobě alkoholického nebo nealkoholického nápoje - upomínkové předměty (dle druhu akce)

3) SUPER VIP vstupenka: zajišťuje vstup na Vámi zvolenou akci v Reduta Jazz Club - VÝHODY: - stejné, jako u VIP vstupenky - místo WELCOME DRINK celá láhev sektu - píseň věnovaná SUPER VIP hostovi.


Vstup na akci možný od 20:30.


Slevy ZTP, ZTP/P ani jiné nejsou poskytovány.



Cena:990,-


PRODEJ VSTUPENEK TRIBUTE TO WORLD LEGENDS/RAY CHARLES/LEE ANDREW DAVISON (USA)- Praha -Reduta Jazz Club Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI





TRIBUTE TO WORLD LEGENDS/RAY CHARLES/LEE ANDREW DAVISON (USA)- Praha -Reduta Jazz Club Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci TRIBUTE TO WORLD LEGENDS/RAY CHARLES/LEE ANDREW DAVISON (USA)- Praha -Reduta Jazz Club Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?