Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

TOMÁŠ KAČO - MY HOME/Klavírní recitál/- Praha

06.06.2019

19:00

Studio DVA Praha



Popis kulturní akce TOMÁŠ KAČO - MY HOME/Klavírní recitál/- Praha

Cesta Tomáše Kača, klavíristy vybaveného talentem od přírody a nezměrnou pílí, ale také skladatele, zpěváka a aranžéra, je úžasným příběhem splněných životních snů. Své sólové recitály staví především na improvizaci, s níž rozehrává do neopakovatelných hudebních končin svůj jedinečný styl založený na fúzi klasiky, jazzu a tradiční romské hudby.

Odehrál množství recitálů v Německu, Rakousku, Švýcarsku, Belgii, Izraeli, ve Washingtonu či Los Angeles. Spolupracuje s řadou českých symfonických orchestrů, pro něž píše aranže a připravuje na dálku též projekt s Ondřejem Brzobohatým. Otevřeně říká, že ve Spojených státech není jen za sebe – svou pověstnou „zaťatostí do hudby“ chce být příkladem pro ostatní romské děti. Aplaudující Carnegie Hall je však jen jednou z variant životních snů.

Své debutové My Home, na kterém hostuje několikanásobný držitel ceny Grammy John Patitucci, Ondřej Gregor Brzobohatý, Kühnův dětský sbor, ale i Kačova mladší sestra Veronika, vydal Tomáš symbolicky 28. října 2018.


PRODEJ VSTUPENEK TOMÁŠ KAČO - MY HOME/Klavírní recitál/- Praha -Studio DVA Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci TOMÁŠ KAČO - MY HOME/Klavírní recitál/- Praha -Studio DVA Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?