Volný čas v Praze  >  Volný čas Praha

Tim Burton: Návraty (1. 5. 2024 - 30. 9. 2024) SPECIÁLNÍ VSTUPENKA- Praha

01.01.2100

Obecní dům - Municipal House Praha 1 náměstí Republiky 5, Praha 1 11000



Popis akce Tim Burton: Návraty (1. 5. 2024 - 30. 9. 2024) SPECIÁLNÍ VSTUPENKA- Praha

Výstava ve dvou – umocněte si Váš zážitek

Zakoupením vstupenky pro dva na výstavu Tima Burtona v období od 04.03. do 04.04.2024 získáte nástěnný kalendář Tima Burtona na rok 2025 v hodnotě 950,- Kč.

Stačí zakliknout příslušnou kategorii a vybrat vstupenku pro dva s kalendářem TB za 950,- Kč. Kalendář obsahuje 12 kreseb Tima Burtona a visuál výstavy. Vyzvedneš si ho jednoduše při návštěvě výstavního obchodu, kde se prokážeš vstupenkou pro dva s nápisem kalendář. ___________________________ Prahu navštíví TIM BURTON – a vy můžete být u toho! Americký filmový mág – producent, scenárista, básník, loutkář – propojující nevinný dětský svět s odvrácenou stranou lidské existence a také vizionář spojující s neskutečnou lehkostí animaci s hranou tvorbou. Po 10 letech se vrací opět do Čech, aby dal svým obdivovatelům možnost nahlédnout do nejniternějších zákoutí své mysli. K vidění bude bezpočet exponátů – storyboardů, skic, návrhů scén, loutek a fotografií z nadčasové filmové klasiky, jako je Beetlejuice, Batman, Střihoruký Edward, Karlík a továrna na čokoládu či Mars útočí. Instalace, představující hlubinnou sondu do Burtonovy tvorby, zakotví v příštím roce /od května do září/ v historickém prostoru Obecního domu. To vše za podpory společnosti Art Movement, jejíž ředitelka Kateřina Riley říká: „…když jsme obdobnou výstavu, přibližující „Burtonův svět“, pořádali v roce 2014, stala se nejúspěšnější akcí roku. Navštívilo ji tehdy přes 100 000 lidí. Podařilo se nám zapojit a nadchnout i mladé diváky. Věříme, že i tentokrát potěšíme celou další generaci, skalní fanoušky Burtona i milovníky filmu a umění, kteří vyrostli třeba na snímcích Dumbo či hororovém seriálu Wednesday. V něm se pojí to nejlepší z dřívější a aktuální Timovy tvorby, což dokazuje postava vyšetřovatelky ztvárňující stejnojmennou postavu z Addamsovy rodiny.“ Více než čtyřicetiletá umělecká dráha tohoto vizuálního pohádkáře, který své temně laděné příběhy dokáže vždy úsměvně zlehčit typickou nadsázkou a humorem, nadchla návštěvníky ve světových metropolích jako MoMA v New Yorku, v Los Angeles County Museum of Art, v melbournském Australian Centre for the Moving Image, Cinémathéque Française v Paříži či v Museum of Art v Soulu. V Praze se výstava koná pod záštitou ministra kultury Martina Baxy, primátora hlavního města Prahy Bohuslava Svobody a kulturní atašé Natalie D. Wilkins z Velvyslanectví USA v Praze. Hlavními mediálními partnery jsou Česká televize, ČRo – Radiožurnál, Forbes a Seznam Zprávy. O předprodej vstupenek a speciálních akcí k výstavě se stará portál Ticketmaster. Kdo chce potěšit své blízké, může již nyní pořídit originální vánoční dárek s bonusem. Více na www.timburtonprague.cz IG – Tim Burton Prague FB – Tim Burton Prague Twitter – Tim Burton Prague denně 10 - 19 hod. (po - ne), Obecní dům, Praha 1, výstavní sály (2.patro) Děti do 3 let vstup zdarma. Na výstavu není možné jít s kočárkem.



Cena:1000 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Tim Burton: Návraty (1. 5. 2024 - 30. 9. 2024) SPECIÁLNÍ VSTUPENKA- Praha -Obecní dům - Municipal House Praha 1 náměstí Republiky 5, Praha 1 11000


ULOŽIT SI TUTO AKCI





Tim Burton: Návraty (1. 5. 2024 - 30. 9. 2024) SPECIÁLNÍ VSTUPENKA- Praha -Obecní dům - Municipal House Praha 1 náměstí Republiky 5, Praha 1 11000

Zaslat odkaz na kulturní akci Tim Burton: Návraty (1. 5. 2024 - 30. 9. 2024) SPECIÁLNÍ VSTUPENKA- Praha -Obecní dům - Municipal House Praha 1 náměstí Republiky 5, Praha 1 11000 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?