Festivaly v Praze  >  Festivaly Praha

THY ART IS MURDER, WHITECHAPEL, FIT FOR AN AUTOPSY, SPITE- Praha

10.10.2023

Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000



Popis kulturní akce THY ART IS MURDER, WHITECHAPEL, FIT FOR AN AUTOPSY, SPITE- Praha

Informace

Čtyři jezdci deathcore apokalypsy se v říjnu přiřítí do Roxy! THY ART IS MURDER se po loňském zrušeném turné vrací dobýt další území, nebudou na to sami! Doprovodí je totiž to nejlepší, co deathcore scéna momentálně nabízí, a to Whitechapel, Fit For An Autopsy a Spite. Ambasadory zhouby z Austrálie TAIM není třeba představovat. Svoje místo si již dávno urvali několika skvělými alby a drtícími koncerty. A že jsou stále ve formě, ukázali návštěvníkům na letošních Impericon Festivalech. A jelikož THY ART IS MURDER v září vyjde nová deska "Godlike", kterou včera uvedli novým singlem "Join Me in Armageddon", je jasný, že u toho prostě musíš bejt! Navíc když s nimi přijede kapela pojmenovaná po čtvrti ve východním Londýně v Anglii, kde Jack Rozparovač páchal sérii vražd. WHITECHAPEL! I těch se konečně dočkáme i v Praze. WHITECHAPEL v čele s Philem Bozemanem od r. 2006 vydali sedm studiovek, které se vyznačují vysokou úrovní technické zručnosti i zvukové produkce, což jim v obsazení se třemi kytarami umožňuje vytvářet jedinečné a působivé skladby. A jelikož stále aktuální deskou je "Kin" z r. 2021, dá se z jejich dílny očekávat i nějaká nová flákota. FIT FOR AN AUTOPSY, parta okolo kytaristy a producenta Willa Putneye, se s každým dalším hudebním počinem posouvají nad svou předešlou hranici a přerostli tak již stovky kapel ve svém žánru. V roce 2021 vydali zatím poslední album "Oh What the Future Holds", které je často považováno za to nejlepší, co dosud udělali. Jako by si většina z nás už tak nebyla vědoma, co všechno je v dnešním světě špatně, je tahle deska brutálním probuzením, které má inspirovat ke změně a popohnat k osobní zodpovědnosti. SPITE se proslavili svým temným, agresivním a destruktivním stylem hudby, který je charakterizován kombinací deathcoru, metalcoru a hardcore. Jejich texty se často zabývají tématy, jako jsou bolest, hněv, nenávist a zoufalství, což jejich hudbě dodává silně pohlcující odér. SPITE jsme tu viděli na podzim na putovním Never Say Die festivalu, kde zastínili i samotné headlinery.

Pořadatel

Obscure Promotion s.r.o. Na Harfě 916/9a, 190 00, Praha 9, Česká republika




PRODEJ VSTUPENEK THY ART IS MURDER, WHITECHAPEL, FIT FOR AN AUTOPSY, SPITE- Praha -Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000


ULOŽIT SI TUTO AKCI





THY ART IS MURDER, WHITECHAPEL, FIT FOR AN AUTOPSY, SPITE- Praha -Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000

Zaslat odkaz na kulturní akci THY ART IS MURDER, WHITECHAPEL, FIT FOR AN AUTOPSY, SPITE- Praha -Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?