Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Thirty Seconds to Mars – Seasons | Live Nation Presale- Praha

15.05.2024

Sportovní hala FORTUNA Praha 7 Za Elektrárnou 1, Praha 7 17000



Popis kulturní akce Thirty Seconds to Mars – Seasons | Live Nation Presale- Praha

Oscarový herec Jared Leto dnes při výstupu na Empire State Building v New Yorku oznámil monumentální světové turné Thirty Seconds to Mars Seasons 2024 World Tour – rozsáhlé turné po Latinské Americe, Evropě, Severní Americe, Austrálii a Novém Zélandu. "Jako vášnivému horolezci mi Empire State Building a oznámení tour přináší pocit, že všechno je možné, pokud se o to pokusíme.” říká Leto. Kapela v Evropě odehraje 28 koncertů ve Velké Británii, Nizozemsku, Belgii, Německu, Švédsku, Norsku, Dánsku, Polsku, Slovensku, České republice, Maďarsku, Rakousku, Francii, Švýcarsku, Itálii, Španělsku a Portugalsku.

Multiplatinová kapela Thirty Seconds to Mars, kterou tvoří bratři Jared a Shannon Leto, ohlásili návrat s šestým studiovým albem It's The End Of The World But It's A Beautiful Day, které vyšlo 15. září u Concord Records. Hlavní singl "Stuck" oficiálně debutoval na prvním místě v alternativním rádiovém žebříčku a v Itálii zabodoval v Top 10, což byl nejrychlejší vzestup v žebříčku v kariéře kapely. Stejnojmenný a aktuální singl z turné "Seasons", který se umístil na prvních třech příčkách německé hitparády, se ptá, zda dokážeme přijmout změnu, když procházíme mnoha různými životními obdobími.





ULOŽIT SI TUTO AKCI





Thirty Seconds to Mars – Seasons | Live Nation Presale- Praha -Sportovní hala FORTUNA Praha 7 Za Elektrárnou 1, Praha 7 17000

Zaslat odkaz na kulturní akci Thirty Seconds to Mars – Seasons | Live Nation Presale- Praha -Sportovní hala FORTUNA Praha 7 Za Elektrárnou 1, Praha 7 17000 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?