Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

The Weeknd- koncert Praha 2023- After Hours til Dawn Tour

06.08.2023

Letiště Praha Letňany Praha 9 Hůlkova 35, Praha 9 19700



Popis kulturní akce The Weeknd- koncert Praha 2023- After Hours til Dawn Tour

Umělec s diamantovým certifikátem a oceněním The Weeknd dnes oznámil termíny rozšíření svého turné After Hours til Dawn Tour na rok 2023. Další část turné odstartuje v sobotu 10. června v Manchesteru ve Velké Británii na stadionu Etihad Stadium a skončí v Santiagu v Chile v neděli 15. října na Estadio Bicentenario de La Florida. Další termíny v roce 2023 budou oznámeny brzy.
Zcela vyprodaná severoamerická část stadionového turné zaznamenala neuvěřitelný úspěch, když překonala rekordy v návštěvnosti a doposud vydělala přes 130 milionů dolarů.
 
VSTUPENKY:
 
Vstupenky na evropské koncerty se začnou prodávat v pátek 2. prosince ve 12 hodin místního času. Fanoušci, kteří si zakoupili vstupenky na evropské turné After Hours Arena Tour 2022, se mohou zaregistrovat ZDE a získat tak přístup do předprodeje na termíny v roce 2023. V případě jakýchkoli dotazů navštivte tuto stránku s nejčastějšími dotazy k EU.
 
Všechny vstupenky a další informace budou k dispozici na webu TheWeeknd.com/tour.
 
Ambasador dobré vůle Světového potravinového programu OSN Abel "The Weeknd" Tesfaye bude opět spolupracovat se Světovým potravinovým programem OSN a přispěje finančními prostředky z druhé části turné do Humanitárního fondu XO, který podporuje reakci této organizace na bezprecedentní celosvětovou hladovou krizi. Na tuto důležitou věc půjde 1 euro z každé prodané vstupenky v Evropě, 1 libra ve Velké Británii a ekvivalent 1 dolaru v zemích Latinské Ameriky. Fond získal peníze během severoamerické části turné prodejem vstupenek, výtěžkem z exkluzivního trička na turné a darem 500 000 dolarů přímo od The Weeknda. Přispěli také The Weekndovi firemní partneři, místa konání turné, představenstvo World Food Program USA a jeho příznivci, stejně jako sponzor turné Binance, který do fondu přispěl částkou 2 miliony USD. První grant ve výši 2 miliony dolarů půjde na poskytnutí nouzové potravinové a nutriční pomoci do regionů Etiopie, kde je největší nedostatek potravin.
Turné je oslavou alba After Hours, které The Weeknd vydal v roce 2020 (jeho hitový singl "Blinding Lights" byl vyhlášen novou písní číslo 1 v žebříčku Billboard Hot 100 všech dob, čímž překonal hit "The Twist" od Chubbyho Checkera z roku 1960), a také jeho kritikou oceňovaného alba Dawn FM, které vyšlo v lednu 2022. Na všech evropských koncertech se k The Weekndovi připojí Kaytranada a Mike Dean.
 
Turné After Hours til Dawn je poháněno společností Binance, globálním blockchainovým ekosystémem, který stojí za největší kryptoměnovou burzou na světě, a přináší návštěvníkům koncertů po celém světě technologii Web 3.0. Držitelé vstupenek obdrží upomínkové NFT a také získají přístup k exkluzivní kolekci NFT pro The Weekndovo turné ve spolupráci s HXOUSE, think-centrem a komunitním inkubátorem pro kreativní podnikatele. Pět procent z prodeje kolekce NFT pro nadcházející turné bude věnováno na humanitární fond XO.
 
AFTER HOURS TIL DAWN TOUR 2023 DATA EVROPSKÉHO TURNÉ:
So 10. června - Manchester, Velká Británie - Etihad Stadium
St 14. června - Horsens, Dánsko - Nordstern Arena
So 17. června - Stockholm, Švédsko - Tele2 Arena
út 20. června - Oslo, Norsko - Telenor Arena
So 24. června - Amsterdam, Nizozemsko - Johan Cruijiff ArenA
St 28. června - Dublin, Irsko - Marlay Park
Ne 2. července - Hamburk, Německo - Volksparkstadion
Út 4. července - Düsseldorf, Německo - Merkur Spiel Arena
Pá 7. července - Londýn, Spojené království - London Stadium
Út 11. července - Brusel, Belgie - King Baudouin Stadium
Pá 14. července - Frankfurt, Německo - Deutsche Bank Park
Út 18. července - Madrid, Španělsko - Cívitas Metropolitano
Čt 20. července - Barcelona, Španělsko - Estadi Olímpic Lluís Companys
So 22. července - Nice, Francie - Allianz Riviera
St 26. července - Milán, Itálie - Ippodromo La Maura
So 29. července - Paříž, Francie - Stade de France
Út 1. 8. - Bordeaux, Francie - Matmut Atlantique
Pá 4. srpna - Mnichov, Německo - Olympiastadion
Ne 6. srpna - Praha, Česká republika - Letiště Letňany
St 9. 8. - Varšava, Polsko - PGE Narodowy
So 12.8. – Tallinn, Estonsko - Tallinn Song Festival Grounds
 
 
GLOBÁLNÍ TURNÉ JE PODPOROVANÉ SLUŽBOU BINANCE
SEVEROAMERICKÁ ETAPA VYGENEROVALA 5 MILIONŮ DOLARŮ PRO HUMANITÁRNÍ FOND XO
 
Support: Kaytranada
 
Kaytranada, producent původem z Montrealu, se objevil začátkem roku 2010 s jeho uchu lahodícími remixy, které se pohybovaly od hiphopových beatů inspirovaných J. Dillou až po výrazně woozy houseové groovy. Četné práce na zakázku a krátké sólové nahrávky vedly k jeho debutovému albu 99.9%, které v roce 2016 získalo Polaris Music Prize a v roce 2017 cenu Juno Award za elektronické album roku. Od té doby, co podepsal smlouvu s major labelem RCA, vydal tento Kanaďan s haitskými kořeny své druhé album Bubba.
 
Kaytranada produkoval pro celou řadu umělců, mezi něž patří Anderson .paak, Chance the Rapper, Robert Glasper, Lauren Faith, Mick Jenkins, GoldLink, Snopp Dogg, Freddie Gibbs a Alicia Keys. Na jeho debutovém albu 99.9% z roku 2016 hostují Phonte, Craig David, Vic Mensa, Little Dragon a další.
 
V prosinci následujícího roku vyšlo jeho druhé album Bubba, na kterém se podíleli například Pharrell, Kali Uchis nebo Masego - a které mladému producentovi vyneslo 2 ceny Grammy 2021.
Pořadatel
LIVE NATION CZECH REPUBLIC s.r.o. U Slavie 1540/2a, 100 00, Praha, Česká republika


Koncert The Weeknd v srpnu 2023 v Praze- After Hours til Dawn Tour



Cena:2025 Kč


PRODEJ VSTUPENEK The Weeknd- koncert Praha 2023- After Hours til Dawn Tour -Letiště Praha Letňany Praha 9 Hůlkova 35, Praha 9 19700


ULOŽIT SI TUTO AKCI





The Weeknd- koncert Praha 2023- After Hours til Dawn Tour -Letiště Praha Letňany Praha 9 Hůlkova 35, Praha 9 19700

Zaslat odkaz na kulturní akci The Weeknd- koncert Praha 2023- After Hours til Dawn Tour -Letiště Praha Letňany Praha 9 Hůlkova 35, Praha 9 19700 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?