Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

The greatest ROCK HITS/performance of chamber IMPULSE/SYMPHONY ORCHESTRA- Praha- symbióza klasické a rockové hudby

17.10.2019

19:00

Divadlo Hybernia Praha



Popis kulturní akce The greatest ROCK HITS/performance of chamber IMPULSE/SYMPHONY ORCHESTRA- Praha- symbióza klasické a rockové hudby

"Impulse" je ve své podstatě symbiózou klasické a rockové hudby.

Repertoár skupiny se skládá z nesmrtelných děl velkých rockových kapel XX. století a současnosti. Jeho vrcholem je ten fakt, že všechny námi oblíbené písně se objevují v nových úpravách a tak odhalují zcela neobvyklou perspektivu. Výsledkem je, že známé rockové hity procházejí znovuzrozením a dostávají nový dech.

Skupina "Impulse" zahrnuje profesionální hudebníky. Program je doprovázen speciálně vybranými vizuály.

Program představuje díla takových skupin, jako je Queen,The Beatles, Metallica, Depeche Mode, Scorpions, Radiohead, Eagles, Red Hot Chilli Peppers, AC/DC, Bon Jovi, System of a down, Kiss, Pink Floyd, Led Zeppelin, Nirvana, The Rolling Stones, Deep Purple, The Doors.



Cena:1290,-


PRODEJ VSTUPENEK The greatest ROCK HITS/performance of chamber IMPULSE/SYMPHONY ORCHESTRA- Praha- symbióza klasické a rockové hudby -Divadlo Hybernia Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci The greatest ROCK HITS/performance of chamber IMPULSE/SYMPHONY ORCHESTRA- Praha- symbióza klasické a rockové hudby -Divadlo Hybernia Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?