Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

The Dead Daisies - koncert v Praze

22.7.2018

Lucerna Music Bar, Vodičkova 36, Praha 1



Popis kulturní akce The Dead Daisies - koncert v Praze

THE DEAD DAISIES SE PO ROCE VRACÍ DO PRAHY. V LUCERNA MUSIC BARU PŘEDSTAVÍ SVÉ NOVÉ ALBUM!

The Dead Daisies, aktuálně jedni z nejúspěšnějších zástupců rockové scény, se po roce vrátí do České republiky! Již 22. července 2018 dorazí opět na místo činu - do Lucerna Music baru, kde loni v červnu předvedli stovkám fanoušků unikátní a nezapomenutelnou rock’n’rollovou show. Tentokrát k nám přijedou v rámci turné k novému albu “Burn It Down“, které vyšlo jen před pár dny…

The Dead Daisies jako kapela fungují od roku 2013. Zatímco sami členové patří mezi nejlepší rockery této planety, společně pak ještě stihli spolupracovat s hvězdami jako ZZ Top, Aerosmith, Lynyrd Skynyrd, Bad Company, INXS, The Cult, Judas Priest, KISS, Whitesnake nebo The Rolling Stones. Aktuálně mají na trhu již čtvrté studiové album, s kterým samozřejmě zavítají i k nám.

Novinka Burn It Down, na které se poprvé představuje i nový bubeník Deen Castronovo (Journey, Bad English, je skvělým nástupcem úspěšné desky Make Some Noise z roku 2016 a fantastické živáku Live & Louder z loňského roku. Vznikla opětovně za odporného produkčního dohledu Marti Frederiksena, který stál i za skvělým výsledkem předchozím desek. Aktuálně album propaguje dravý singl Rise Up, který jasně dokazuje, v jak skvělé formě se kapela v současné době nachází! 

Do Prahy The Dead Daisies 22. července 2018 dorazí ve složení, ve kterém nebude chybět kytarista Doug Aldrich (Whitesnake, Dio), zpěvák John Corabi (Mötley Crüe, The Scream), basák Marco Mendoza (Thin Lizzy, Whitesnake), bubeník Deen Castronovo (Journey, Bad English, Hardline) a kytarista David Lowy (Red Phoenix, Mink). Je tak nadmíru jasné, že se pražský Lucerna Music bar opětovně otřese v základech. A u toho rozhodně nesmíte chybět!



Cena:690,-


PRODEJ VSTUPENEK The Dead Daisies - koncert v Praze -Lucerna Music Bar, Vodičkova 36, Praha 1


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci The Dead Daisies - koncert v Praze -Lucerna Music Bar, Vodičkova 36, Praha 1 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?