Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

THE BEST OF JAZZ/LOUIS ARMSTRONG, GERSHWIN, JOBIM../- Praha

13.06.2023

19:30

Reduta Jazz Club Praha



Popis kulturní akce THE BEST OF JAZZ/LOUIS ARMSTRONG, GERSHWIN, JOBIM../- Praha

The Best of Jazz: Louis Armstrong, Gershwin, Jobim...

Profesionální těleso mnoha žánrů pod vedením skvělého trumpetisty Josefa Krajníka. Původně tradiční jazzová kapela po letech zkušeností s hraním po celém světě vyzkoušela takřka všechny styly. Díky své úctě k tradiční hře Louise Armstronga a nadšení všech hráčů ale zůstává kapelou té nejvyšší kvality a každý její koncert zaručuje neopakovatelný zážitek.


1) Běžná vstupenka: zajišťuje vstup na Vámi zvolenou akci v Reduta Jazz Club. Usadit se můžete kdekoliv mimo VIP sektory, doporučujeme si místa předem zarezervovat

2) VIP vstupenka: zajišťuje vstup na Vámi zvolenou akci v Reduta Jazz Club - VÝHODY: - sezení na nejlepších (předních) místech v sále, na nichž často sedávají ti nejvzácnější hosté a VIP celebrity (mezi ně patří například vrcholní představitelé států nebo špičky mezinárodního obchodu a kultury, v minulosti zde seděli například Bill Clinton, Václav Havel, Václav Klaus, Madeleine Albright a mnozí další) - WELCOME DRINK v podobě alkoholického nebo nealkoholického nápoje - upomínkové předměty (dle druhu akce)

3) SUPER VIP vstupenka: zajišťuje vstup na Vámi zvolenou akci v Reduta Jazz Club - VÝHODY: - stejné, jako u VIP vstupenky - místo WELCOME DRINK celá láhev sektu - píseň věnovaná SUPER VIP hostovi.



Slevy ZTP, ZTP/P ani jiné nejsou poskytovány.



Cena:990,-


PRODEJ VSTUPENEK THE BEST OF JAZZ/LOUIS ARMSTRONG, GERSHWIN, JOBIM../- Praha -Reduta Jazz Club Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI





THE BEST OF JAZZ/LOUIS ARMSTRONG, GERSHWIN, JOBIM../- Praha -Reduta Jazz Club Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci THE BEST OF JAZZ/LOUIS ARMSTRONG, GERSHWIN, JOBIM../- Praha -Reduta Jazz Club Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?