Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

THE BEST JAZZ FROM NEW ORLEANS/JJ JAZZMEN/- Praha

12.06.2023

19:30

Reduta Jazz Club Praha



Popis kulturní akce THE BEST JAZZ FROM NEW ORLEANS/JJ JAZZMEN/- Praha

The best Jazz from New Orleans

Dědicem a skvostným interpretem newyorského dixielandu je bezpochyby kapela J. J. Jazzmen, která už vystupovala úspěšně na mnoha místech po celém světě. V březnu a v červnu roku 2000 vystupoval v Praze a Berlíně s J.J. Jazzmen vzácný host, bývalý Armstrongův spoluhráč, člen jeho “All Stars”, klarinetista Joe Muranyi.


V následujícím roce se skupině J.J. Jazzmen dostalo té cti, že byla pozvána přímo do „kolébky" jazzu a rodiště Louise Armstronga na slavný “New Orleans Jazz & Heritage Festival”, kde vystoupila 3. 5. 2001. Tentokrát se skupinou vystoupí mladá a talentovaná zpěvačka Barbora Vágnerová. Dalšími hosty byli např. Denise Gordon v listopadu 2012 a 2013, Mike Fulton v červenci 2013 nebo Evan Christopher v listopadu 2010.


Jiří Masáček - trubka

Josef Pospíšil- trombon a zpěv

Zdeněk Kalhous - piano

Jan Greifoner - basa

Miloš Kejř - bicí.


1) Běžná vstupenka: zajišťuje vstup na Vámi zvolenou akci v Reduta Jazz Club. Usadit se můžete kdekoliv mimo VIP sektory, doporučujeme si místa předem zarezervovat

2) VIP vstupenka: zajišťuje vstup na Vámi zvolenou akci v Reduta Jazz Club - VÝHODY: - sezení na nejlepších (předních) místech v sále, na nichž často sedávají ti nejvzácnější hosté a VIP celebrity (mezi ně patří například vrcholní představitelé států nebo špičky mezinárodního obchodu a kultury, v minulosti zde seděli například Bill Clinton, Václav Havel, Václav Klaus, Madeleine Albright a mnozí další) - WELCOME DRINK v podobě alkoholického nebo nealkoholického nápoje - upomínkové předměty (dle druhu akce)

3) SUPER VIP vstupenka: zajišťuje vstup na Vámi zvolenou akci v Reduta Jazz Club - VÝHODY: - stejné, jako u VIP vstupenky - místo WELCOME DRINK celá láhev sektu - píseň věnovaná SUPER VIP hostovi.



Slevy ZTP, ZTP/P ani jiné nejsou poskytovány.



Cena:990,-


PRODEJ VSTUPENEK THE BEST JAZZ FROM NEW ORLEANS/JJ JAZZMEN/- Praha -Reduta Jazz Club Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI





THE BEST JAZZ FROM NEW ORLEANS/JJ JAZZMEN/- Praha -Reduta Jazz Club Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci THE BEST JAZZ FROM NEW ORLEANS/JJ JAZZMEN/- Praha -Reduta Jazz Club Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?