Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

The Beatles (revival) & Karel Kahovec + hity Petra Nováka- koncert v Praze

30.03.2023

Divadelní sál při Masarykově ZŠ, Staroklánovická 230, Praha



Popis kulturní akce The Beatles (revival) & Karel Kahovec + hity Petra Nováka- koncert v Praze

Megakoncert jedné z nejúspěšnějších evropských revivalových skupin a legendárního Karla Kahovce je spojením dvou koncertů dohromady, trvá přes 2 hodiny a je rozdělen do tří bloků s jednou pauzou. Koncert kladenského Beatles Revivalu je opravdovou a dokonalou kopií koncertu slavných Beatles. Skupina byla pozvána do rodiště Beatles – anglického Liverpoolu a tam v legendárním Cavern Clubu odehrála tři vystoupení, absolvovala hodinové interview a živý koncert v pořadu On The Beat na Liverpool BBC Merseyside Radio, což se dosud žádné neanglické skupině nepodařilo…

 

The Beatles (revival)

má kořeny na Kladně, přesto má za sebou úžasnou kariéru s téměř 4.000 úspěšnými koncerty, dále TV natáčení, vystoupení v divadlech a kulturních centrech, večírcích, festivalech atd. Nejen v Čechách ale i v Holandsku, Polsku, Francii, Maďarsku, na Slovensku a dokonce v rodišti legendární čtveřice – severoanglickém Liverpoolu!
Klíčem k tomuto obrovskému úspěchu je nejen dokonalé nastudování a provedení každé z padesáti skladeb, které má skupina v repertoáru, ale i neuvěřitelná fyzická a hlasová podobnost členů skupiny s opravdovými Beatles.

Perfektní image doplňují čtyři sady přesných kopií kostýmů, ve kterých Beatles vystupovali, stylové účesy a detailně okopírované charakteristické pohyby jednotlivých členů na pódiu. Dokonalý “Stage Look” korunuje pro Beatles nepostradatelný levoruký baskytarista, který s lehkostí a dokonalým feelingem hraje party svého protějšku – Paula McCartneyho.

Dále skupina používá jedině originální vintage nástroje Rickenbacker, Gretsch, Hofner a Ludwig a aparatury VOX, na něž hráli Beatles a díky nimž je dosaženo absolutně autentického zvuku, který znáte z desek či záznamů koncertů Beatles. Dokonce i takové zdánlivě nepodstatné detaily jako originální chromované stojany VOX pod zesilovače nebo originální boty Beatles Chelsea Cavern Boots jsou pro skupinu důležité. Žádná odchylka od originálu není dovolena a každičký detail má své důležité místo a pomáhá utvářet perfektní celek, který přesvědčí i toho nejzarytějšího detailistu a milovníka originálu.

Uznání se skupině dostalo i od dlouholetého tajemníka Beatles Alistair Taylor a prvního manažera Beatles Alana Williamse, který že kapelu přizval ke spolupráci na projektu John Lennon Memorial.

Pro místní diváky jsou vstupenky k dostání i v prodejnách na Praze 21, viz webová stránka ke koncertu.



Koncert The Beatles (revival) & Karel Kahovec + hity Petra Nováka v březnu 2023 v Praze



Cena:475 Kč


PRODEJ VSTUPENEK The Beatles (revival) & Karel Kahovec + hity Petra Nováka- koncert v Praze -Divadelní sál při Masarykově ZŠ, Staroklánovická 230, Praha

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI





The Beatles (revival) & Karel Kahovec + hity Petra Nováka- koncert v Praze -Divadelní sál při Masarykově ZŠ, Staroklánovická 230, Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci The Beatles (revival) & Karel Kahovec + hity Petra Nováka- koncert v Praze -Divadelní sál při Masarykově ZŠ, Staroklánovická 230, Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?