Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

THALIDOMIDE (cz), NEW|OLD (cz)/„RETROSITUACE“ (cz)/Sedmička slaví 50 let- Praha

19.09.2019

19:00

Klub 007 Strahov Praha



Popis kulturní akce THALIDOMIDE (cz), NEW|OLD (cz)/„RETROSITUACE“ (cz)/Sedmička slaví 50 let- Praha

Sedmička letos slaví 50. výročí od založení. U té příležitosti se chystá speciální série koncertů a diskoték. Postupně zveřejňujeme akci za akcí, eso za esem, ze všech našich rukávů. Oslovujeme kapely, které v historii Sedmičky zanechaly svůj mocný otisk. Koncert 19.9 bude ve všech směrech výjimečný. Čtěte dál!

THALIDOMIDE Hard Core Punk s politickými názory jasnými jak pořádná facka. Původně z Říčan, ale nyní už pražská parta hic masíruje slechy svých fans od roku 1993! Ano, 26 let na scéně a pořád plyn sešlápnutej až na podlahu. Sedmičku si hoši podali mnoho mnohokrát. Poprvé v roce 1996.

NEW|OLD Zbrusu nová punk rocková parta, ovšem plná starých známých tváří z The Oxx, Cirguz, Worldhood nebo Thalidomide. Máme se na co těšit. Sounds like old school american punk rock! Přesně taková kapela tu chybí.

RETROPROTEST hraje KRITICKOU SITUACI
Kritickou situaci, navždy spící kultovní českou hardcorovou kapelu, aktivně působící v letech 1987-1996, se nám k účasti na našich oslavách probudit nepodařilo. Jelikož jsme o to ale stáli opravdu hodně, s nadšením jsme přivítali nabídku jihočeského hardcore punkového projektu RetroProtest nazkoušet několik skladeb K.S. v aranži z původních demokazet z konce 80. let a zahrát nám je na Sedmičce, přičemž za mikrofonem nebude stát nikdo jiný než oba původní zpěváci Kritické Situace - jednak Kratos, současný frontman kapel P.S. a Prasklep, a Robert V., který je (jakožto pořadatel velkého množství akcí od roku 1991 až do dneška) pro historii strahovské Sedmičky důležitou postavou. Kapely, které k nám dovezl, i komunita lidí, která se díky tomu na klub nabalila, významně formovaly v brzké porevoluční éře klub jako takový. Nemluvě o tom, že náš zvukařský poklad mistr Kuře je na Sedmičce zásluhou právě Roberta.

Cena:130,-


PRODEJ VSTUPENEK THALIDOMIDE (cz), NEW|OLD (cz)/„RETROSITUACE“ (cz)/Sedmička slaví 50 let- Praha -Klub 007 Strahov Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci THALIDOMIDE (cz), NEW|OLD (cz)/„RETROSITUACE“ (cz)/Sedmička slaví 50 let- Praha -Klub 007 Strahov Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?