Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Taneční odpoledne v Městské zahradě na Zbraslavi

12.06.2021

15:00

Praha Zbraslav



Popis kulturní akce Taneční odpoledne v Městské zahradě na Zbraslavi

Taneční škola Jany Tomanové Vás srdečně zve na Taneční odpoledne, které se koná v sobotu 12. června v 15:00 v Městské zahradě na Zbraslavi.

„Každoročně pořádáme závěrem školního roku vlastní Gala koncert, kde tančí všichni žáci Taneční školy. Letos probíhala příprava na vystoupení především formou on-line výuky a individuálních lekcí. Přesto jsme ani v těchto ztížených podmínkách nepolevili a připravili jsme pro Vás bohatý program, který bude výjimečný také tím, že se bude odehrávat v krásném prostředí Městské zahrady na Zbraslavi“, říká Jana Eriksson Tomanová, ředitelka školy.

Na představení vystoupí žáci školy. Jako sólisté se představí Zorka Fuchsová, Terezka Hradská, Annika Procházková, Kristýna Chmelová, Eva Kodua, Tereza Nekolová a Oliver Valenčík v choreografii Jany Eriksson Tomanové, Dáši Břichňáčové a Gustava Voborníka.

Jako hosté se představí houslový duet Vojtěch Mahelka a Tadeáš Pietras ze ZUŠ Zbraslav.

Soukromá taneční škola Jany Tomanové pracuje s žáky již dvě desetiletí. Výuka je zaměřena na balet, lidový a moderní tanec. Nejlepší žáky připravujeme na profesionální taneční školy – konzervatoře a Akademii múzických umění v Praze. Výuka baletu je zaměřena na francouzskou baletní techniku.

Žáci školy jsou úspěšnými sólisty ve světě, např. Jan Váňa nebo Patrik Holeček – sólista N.D. v Praze. Nejlepší studenti školy jsou nominováni na soutěže, např. Taneční mládí, nebo koncerty a soutěže Společnosti tanečních pedagogů ČR.

 

Jana Eriksson Tomanová

ředitelka školy

kontakt: 608 643 215

info@tanecniskolapraha.cz

Více informací o Taneční škole Jany Tomanové najdete

na webu: tanecniskolapraha.cz

na Facebooku: facebook.com/tanecniskolajanytomanove

na Instagramu: instagram.com/tanecniskolapraha.cz

 

Taneční odpoledne se koná v Městské zahradě, ulice Opata Konráda 1336, Praha-Zbraslav. Vchod do Městské zahrady je z ulice Žitavského, naproti TJ Sokol Zbraslav.

Autobusové spojení ze zastávky Smíchovské nádraží: BUS 129, 241, 314, 318, 338, 361 či 390  do zastávky Zbraslavské náměstí. Pokud přijedete autem, můžete zaparkovat na parkovišti na Zbraslavském náměstí.

 

 

 

 



Cena:Vstupné dobrovolné



ULOŽIT SI TUTO AKCI





info@tanecniskolapraha.cz
https://tanecniskolapraha.cz/


Zaslat odkaz na kulturní akci Taneční odpoledne v Městské zahradě na Zbraslavi -Praha Zbraslav na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?