Divadlo v Praze  >  Divadlo Praha

STOMP/Světová show pro celou rodinu!/- Praha

21.01.2020

19:30

KCP - Kongresové centrum Praha Praha



Popis kulturní akce STOMP/Světová show pro celou rodinu!/- Praha

Britští STOMP se v příštím roce vrátí do Prahy! Premiérově zamíří také do Ostravy

Taneční senzace z Velké Británie STOMP se na začátku roku 2020 objeví v České republice! Několik představení světové show pro celou rodinu nabídne v Kongresovém centru v Praze. Odtud poputuje do ostravské Multifunkční auly Gong, kde vystoupí vůbec poprvé.

V lednu a únoru 2020 se české publikum může těšit na strhující taneční show, ve které členové STOMP neváhají za účelem dobře znějícího rytmu použít všechno možné od zapalovačů a plechovek přes odpadkové koše až po kuchyňský dřez.

Unikátní mix perkusí, tance, divadla a komedie s úžasným hudebním doprovodem inspirovaným ruchem každodenního života mohli diváci poprvé zažít v létě roku 1991 v britském Brightonu. Uskupení vzniklo na základě předchozí desetileté spolupráce mezi Lukem Cresswellem a Stevem McNicholasem. Oba zakladatelé v roce 1981 působili ve streetovém bandu Pookiesnackenburger a byli rovněž členy divadelního souboru Cliff Hanger. Jejich společné počiny už od 80. let vytvářely předobraz dnešních STOMP.

Skupina se z původních osmi členů rozrostla na čtyři desítky účinkujících z dvanácti různých zemí. Za 28 let jejich existence odehráli STOMP přes dvacet tisíc představení a vidělo je přes 12 milionů diváků ve více než padesáti zemích po celém světě. V oblíbené show se v minulosti objevily celebrity jako Michael Douglas, Demi Moore, Bruce Willis, Harrison Ford a další.




Cena:1290,-


PRODEJ VSTUPENEK STOMP/Světová show pro celou rodinu!/- Praha -KCP - Kongresové centrum Praha Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci STOMP/Světová show pro celou rodinu!/- Praha -KCP - Kongresové centrum Praha Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?