Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Spencer Krug (CAN, Jagjaguwar)- Praha

25.05.2019

Kaštan - Scéna Unijazzu , Bělohorská 150, Praha



Popis kulturní akce Spencer Krug (CAN, Jagjaguwar)- Praha

Po patnácti letech skládání a hraní s projekty Wolf Parade, Sunset Rubdown, Moonface, Swan Lake nebo Frog eyes, se rozhodl vystupovat a vydávat hudbu pod svým vlastním jménem - Spencer Krug.

A zatímco zároveň skládá a zpívá v oživených Wolf Parade, momentálně neaktivní projekt Moonface se stal výchozím bodem pro jeho více experimentální a sporadicky vznikající sólový materiál. 

Potřeba vyjádřit něco méně rockového, klidnějšího a introvertnějšího, ho dovedla k jeho prvnímu a oblíbenému nástroji, ke klavíru. Spolu s ním se Spencer Krug vrátil zpět do svého fantaskního světa pseudo-klasických balad a poetické lyriky, které se prolínají s citem pro popovou melodii a jazzovými mimikry. S využitím této tvůrčí šablony nyní realizuje svou sólovou tvorbu, a na probíhajícím turné nové skladby představuje spolu se staršími a osvědčenými písněmi. Sám za sebe, jako  Spencer Krug.



Cena:299 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Spencer Krug (CAN, Jagjaguwar)- Praha -Kaštan - Scéna Unijazzu , Bělohorská 150, Praha

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci Spencer Krug (CAN, Jagjaguwar)- Praha -Kaštan - Scéna Unijazzu , Bělohorská 150, Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?