Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

SPECIAL NEW YEAR EVENING/WITH LEE ANDREW DAVISON/& HIS BAND- Praha

31.12.2022

19:00

Reduta Jazz Club Praha



Popis kulturní akce SPECIAL NEW YEAR EVENING/WITH LEE ANDREW DAVISON/& HIS BAND- Praha

Special New Year evening

Vplujte do Nového roku v jazzovém rytmu!


Silvestrovsky prodloužená oslava tentokrát ve velkém stylu, s půlnočním přípitkem s kapelou a majitelem klubu. V průběhu posledního večera roku 2022 zazní z pokladnice jazzových perel hity od Franka Sinatry až po Mose Allisona, a to v podání samotného Lee Andrewa Davisona, přezdívaného "Český Ray Charles".


Tento temperamentní zpěvák z Alabamy kdysi založil Gospelový sbor na Harvardské unicerzitě a dnes coby zralý umělec spolu s předními českými hráči baví milovníky jazzu v Evropě, nejraději však právě v Redutě. Oslavte s námi v pohodlí červeného saténu a unikátní atmosféře pražské mekky jazzu, jejíž pódium již v padesátých letech posvětily kroky nejen Suchého a Šlitra, ale později například i Herbieho Hancocka a kde v přítomnosti Václava Havla osobně na saxofon zahrál Bill Clinton. V saxofon baru si můžete vychutnat exkluzivní moravská i francouzská vína, pálenky těch nejlepších značek, tradiční české pivo anebo vám barmanky rády připraví některý z originálních míchaných nápojů. Život je krátký - neseďte doma, když si můžete užít elegantní zábavu, která má šmrnc – u nás v Redutě! 


Začátek již v 19:00!


VIP lístek obsahuje: nejlepší místa v klubu, welcome drink, cateringovou hostinu, láhev vína/sektu, novoroční přípitek, malý dárek v podobě VIP REDUTA Collection.


Klasický lístek obsahuje: novoroční přípitek a cateringovou hostinu.


Harmonogram:


19:00 – OTEVŘENÍ

19:30 – 20:15 - Začátek koncertu

20:15 – 21:00 – Raut/ předkrm

21:00 – 21:45 – Koncert

21:45 – 22:30 – Raut/ hlavní chod

22:30 – 23:30 – Koncert

23:30 – 00:15 – Raut/ dezert + Novoroční přípitek



Cena:2290,-


PRODEJ VSTUPENEK SPECIAL NEW YEAR EVENING/WITH LEE ANDREW DAVISON/& HIS BAND- Praha -Reduta Jazz Club Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci SPECIAL NEW YEAR EVENING/WITH LEE ANDREW DAVISON/& HIS BAND- Praha -Reduta Jazz Club Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?