Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Sofian Medjmedj- Praha

22.11.2024

Forum Karlín Praha 8 Pernerova 51, Praha 8 18600



Popis kulturní akce Sofian Medjmedj- Praha

Zpěvák a songwriter Sofian Medjmedj není na hudební scéně žádným nováčkem, za dobu svého pětiletého působení si vybudoval respekt a silnou fanouškovskou základnu. Patří k nejvyhledávanějším a nejpopulárnějším mladým talentům. Po dvou vyprodaných klubových koncertech v pražském Roxy, kde pokřtil své druhé album PROJECT | 23, se vrhá na další koncertní metu. V příštím roce vystoupí ve Foru Karlín, 22. listopadu 2024 odehraje tak svůj doposud největší koncert. Jméno Sofian Medjmedj rezonuje napříč hudební scénou a kariéra talentovaného umělce se výrazně posouvá, což ukazují mimo jiné i rostoucí čísla na streamovacích platformách, ale i návštěvnost koncertů. Zpěvák se svou kapelou čelí dalšímu kroku, kdy se přesune do větších koncertních prostor. Na vizuální stránce a celkové podobě koncertu se pracuje, ale už teď je jasné, že půjde o velký zážitek.
 
„Byl jsem neskutečně šťastnej, když se nám podařilo loni vyprodat pražský koncert v Roxy, letos ho zahrajeme hned dvakrát. Jsem vděčnej za své fans, přijde mi, že každým koncetem je to silnější a silnější. Energie a láska, kterou si předáváme je doslova nepopsatelná. Díky, že můžu dělat, co mě nejvíce naplňuje a jsem rád, že lidi mojí hudbu poslouchají. Příští rok hrajem naší zatim největší show, ve Foru Karlín. Další neskutečnej step na naší cestě. Obří step, kterej jsem si už na základce vysnil. Forum, slibuju hell. Těším se na vás,“ láká Sofian Medjmedj.
 
Vstupenky pro vozíčkáře s platným průkazem ZTP/P a jejich doprovod jsou v prodeji přes obchodní oddělení. Kontaktujte nás pomocí tohoto odkazu přikládejte prosím naskenovaný průkaz ZTP/P.

Pořadatel

Wisemusic s.r.o. Čestmírova 1692/17a, 140 00, Praha 4, Nusle, Česká republika



Cena:690 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Sofian Medjmedj- Praha -Forum Karlín Praha 8 Pernerova 51, Praha 8 18600


ULOŽIT SI TUTO AKCI





Sofian Medjmedj- Praha -Forum Karlín Praha 8 Pernerova 51, Praha 8 18600

Zaslat odkaz na kulturní akci Sofian Medjmedj- Praha -Forum Karlín Praha 8 Pernerova 51, Praha 8 18600 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?