Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

SERIOUS BLACK - Kings Today Tour + special guests- koncert Praha

11.02.2022

Storm Club Praha 3 Tachovské nám. 290/5, Praha 3 13000



Popis kulturní akce SERIOUS BLACK - Kings Today Tour + special guests- koncert Praha

AKCE SE PŘESUNULA Z KLUBU NOVÁ CHMELNICE DO KLUBU STORM! PŘELOŽENO NA 11.2.2022, PŮVODNÍ TERMÍN 11. 10. 2020 Nový termín koncertu melodic power metalových SERIOUS BLACK v PRAZE potvrzen! Bude to únor 2022! Pandemie coronaviru a restrikce vlád a různá pravidla platících v jednotlivých zemích, nejistota a nejasnosti okolo cestování a shromažďování lidí, to vše vedlo kapelu SERIOUS BLACK k přesunu svého letošního podzimního turné. Podzim příštího roku je však už dost přeplněn přesunutými koncerty z letošního zavirovaného roku, a tak kapela SERIOUS BLACK naplánovala své „Kings Today Tour“ na leden/únor roku 2022! Termín pražské zastávky tohoto turné je dán! Power-metalový večírek plný zbrusu nových hudebních kousků kapely SERIOUS BLACK se uskuteční 11. 2. 2022 v Storm Club Prague v PRAZE! Speciální hosté budou oznámeni brzy! Již zakoupené vstupenky na koncert zůstávají v platnosti i na nový termín! Speciální hosté únorového koncertu kapely SERIOUS BLACK v PRAZE potvrzeni! „Kings Today Tour“ power-metalových SERIOUS BLACK bylo kvůli pandemii coronaviru přesunuto až na únor 2022. Pražská zastávka turné padla na 11. únor 2022, do klubu Storm a dnes můžeme oznámit také dva speciální hosty tohoto koncertu! Jsou to němečtí melodic-rockoví GREY ATTACK>/b> a dánští power-metaloví SEVEN THORNS. Kapela MAGICAL HEART (GER) se dala dohromady v roce 2018 a hned svým prvním albem „Another Wonderland“ zaujala nejen média, ale i širokou škálu fanoušků, nejen v rodném Bavorsku. Jejich album jasně dokázalo, že melodický rock je nadčasový a velmi pestrý a živé koncerty kapely vyzařují poctivou radost ze hry, kterou vtáhnou publikum s sebou do jejich „magické říše“. Rock’N’Roll je MAGIC! Kapela nyní pracuje na druhém album a těší se, až vám svou tvorbu představí osobně! Nejlepší dánská power-metalová kapela SEVEN THORNS započala psát novou kapitolu svého života vydáním třetího alba „Symphony of Shadows“ (2018)! Svůj zvuk zde okořenili těžšími, temnějšími vlivy, jako např. Symphony X a Adagio, přičemž stále využívají své původní kořeny v neoklasicistním a klasickém Power Metalu v duchu Helloween a Stratovarius. Výsledkem jsou silné, chytlavé melodie, špičkové technické muzikantství a masivní, temný a bohatý zvuk. It’s Power: It’s Heavy: it's Dark ... It is The Symphony of Shadows a kapela SEVEN THORNS! Zdá se, že power-metalový výlet do světa SERIOUS BLACK bude hodně zajímavý a vzrušující! Sbalte dobrou náladu a chuť na kvalitní metal a doražte do PRAHY, klubu Storm Club Prague, 11. 2. 2022! Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketmaster.

Pořadatel

PRAGOKONCERT BOHEMIA, a.s. U Bulhara 1611/3, PRAHA 1 - NOVÉ MĚSTO, 110 00, Praha, Česká republika



Koncert SERIOUS BLACK v únoru 2022 v Praze



Cena:650 Kč


PRODEJ VSTUPENEK SERIOUS BLACK - Kings Today Tour + special guests- koncert Praha -Storm Club Praha 3 Tachovské nám. 290/5, Praha 3 13000


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci SERIOUS BLACK - Kings Today Tour + special guests- koncert Praha -Storm Club Praha 3 Tachovské nám. 290/5, Praha 3 13000 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?