Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

SCHODIŠTĚ- koncert v Praze

20.03.2023

20:30

Malostranská Beseda Praha



Popis kulturní akce SCHODIŠTĚ- koncert v Praze

Koncert Schodiště



Schodiště vesele brázdí hudební „moře“ se svižným programem akcentujícím dlouho očekávané a nadšeně přijaté album Kupředu (vyšlo 1.1. 2020), žhavé novinky kombinuje s písněmi z nejslavnějšího období na přelomu století (desky Ukazovák nasliněnej a Svinska pržola) a comebackového CD Roztoky (2011). Doktor Krajíček nedávno oslavil 60, Schodiště 35, ale na důchod to věru nevypadá.

Za 38 let existence odehrála kapela nazývaná dříve Nahoru po schodišti dolů band přes tisíc koncertů. Nejprve na chvostě nové vlny osmdesátých let jako předzvěst dnešního ska, po sametové pauze pak absorbujíc další a další vlivy, krok za krokem k pozici jedné z vyhledávaných tuzemských klubových kapel.

Sil a chuti je v kapele víc než kdy dřív, sedmihlavá smečka střílí od boku jednu pecku za druhou, mladé publikum v předních liniích hledišť si s pamětníky s chutí zatančí na novinky (Nebudu, Stařena) i na prověřené jistoty jako Beze vší poezie, Karty jsou rozdaný, Dokonalá kost, Ve čtyři ráno nebo Pytlíky ČSA. Schodiště nestačí slyšet, musí se i vidět.

 



Koncert Schodiště v březnu 2023 v Praze



Cena:250,-


PRODEJ VSTUPENEK SCHODIŠTĚ- koncert v Praze -Malostranská Beseda Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI





SCHODIŠTĚ- koncert v Praze -Malostranská Beseda Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci SCHODIŠTĚ- koncert v Praze -Malostranská Beseda Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?