Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

ROSE TATTOO- koncert v Praze

06.03.2020

19:00

Palác Akropolis Praha



Popis kulturní akce ROSE TATTOO- koncert v Praze

Rock'n'rollová partička ROSE TATTOO se vrací do Evropy, aby oslavila 40.výročí svého kultovního alba! V březnu se zastaví také v Praze!
„All I need is a Rock 'n' Roll band and somewhere new to play“ je úryvek prvního songu "Rock 'n' Roll Outlaw" na debutovém albu australských Rose Tattoo.
Dnes, o více než 40 let později jsou songy kapely i toto legendární album, a hlavně nadšení z hraní na podiích stále silné a díky nejvěrnějším příznivcům pořád mohou stát na předních evropských scénách!
V roce 1976 položily tyto ikony hard rocku základ pro svou kariéru, která si už dnes skutečně zaslouží atribut „legendární“.
Ve svých počátcích prošla kapela radikálními personálními proměnami a se změnami ve složení se kapela potýkala i později během svého působení. V roce 1987 se pak kapela ROSE TATTOO na více než deset let rozpoustila, s krátkou přestávkou v roce 1993, kdy vyrazili s Guns N' Roses na australské turné.
K obnovení kapely, které je často přirovnáváno jako vzkříšení Fenixe z popela Rock 'n' Rollu, došlo v roce 1998 a trvá až dodnes.
Speciální kombinace Rock'n' Rollu, Blues, Punku a Heavy Metalu v kombinaci s čistou energií, kterou Rose Tattoo přináší, dodnes oslovuje širokou škálu diváků.
Basista Mark Evans, rytmický kytarista Bob Spencer, typická klouzavá kytara Dai Pritcharda a samozřejmě legendární Angry Anderson jsou dnes motorem, který pohání kapelu, ať už jsou kdekoliv.
Na jaře 2020 se kapela ROSE TATTOO se vrací do Evropy, aby oslavila jubilejní čtyřicítku svého kultovního alba, kde nebudou chybět známé hity "Bad Boy for Love, "The Butcher and fast Eddy", "Nice Boys" or – a samozřejmě – “Rock 'n' Roll Outlaw". Slavit tuto významnou dekádu přijedou ROSE TATTOO oslavit se svými fanoušky také k nám a to 6. března do pražského klubu Palác Akropolis.
Tak buďte u toho!



Cena:750,-


PRODEJ VSTUPENEK ROSE TATTOO- koncert v Praze -Palác Akropolis Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci ROSE TATTOO- koncert v Praze -Palác Akropolis Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?