Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

ROLANDO VILLAZÓN/PKF - PRAGUE PHILHARMONIA/ROBERT JINDRA - dirigent- Praha

1.1.2100

Rudolfinum Praha



Popis kulturní akce ROLANDO VILLAZÓN/PKF - PRAGUE PHILHARMONIA/ROBERT JINDRA - dirigent- Praha

Světově proslulý tenorista Rolando Villazón zpíval naposledy v Praze 29. 6. 2021 v Rudolfinu za doprovodu francouzské klavíristky Morgane Fauchois-Prado. Byl to fantastický večer! Po covidové pauze neskrýval Rolando dojetí i nadšení, že zpívá opět pro živé publikum. Byl ve skvělé pěvecké formě a posluchače fascinoval nejen svým zpěvem, ale i nakažlivou radostí. Potvrdil, že je fenomén, nespoutaný živel, „nejkouzelnější hvězda současné operní scény“ (The Times).

Od roku 2012 Rolando Villazón vystupoval v Praze na pozvání agentury Nachtigall Artists opakovaně, pokaždé s originálním programem. Tentokrát nabídne spolu s PKF – Prague Philharmonia pod taktovkou Roberta Jindry árie z oper J. Masseneta, P. I. Čajkovského, G. Donizettiho a G. Verdiho. Rolando pražské publikum miluje! A my mu všichni společně popřejeme vše nejlepší k jeho padesátinám.




PRODEJ VSTUPENEK ROLANDO VILLAZÓN/PKF - PRAGUE PHILHARMONIA/ROBERT JINDRA - dirigent- Praha -Rudolfinum Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI





ROLANDO VILLAZÓN/PKF - PRAGUE PHILHARMONIA/ROBERT JINDRA - dirigent- Praha -Rudolfinum Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci ROLANDO VILLAZÓN/PKF - PRAGUE PHILHARMONIA/ROBERT JINDRA - dirigent- Praha -Rudolfinum Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?