Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

PROTEST THE HERO (CA) & NORMA JEAN (US) - koncert v Praze

18.7.2018

Futurum Music Bar, Zborovská 82/7, Praha 5



Popis kulturní akce PROTEST THE HERO (CA) & NORMA JEAN (US) - koncert v Praze

Protest the Hero (často zkracováno na PTH nebo jednoduše na Protest) je kanadská progressive metalová skupina, původem z Whitby, z Ontaria. Jejich sestava je stále stejná už od jejího založení v roce 1999, kdy členům kapely bylo pouhých 12 let. Původně jméno znělo Happy Go Lucky, ale bylo změněno před vydáním prvního EPA Calculated Use Of Sound, které bylo následováno jejich debutovou deskou, Kezia, vydanou nezávislým vydavatelstvím Underground Operations.

 

Norma Jean je americká metalcorová skupina pocházející z Douglasville v Georgii (předměstí Atlanty). Skupina od svého vzniku v roku 1997 vystřídala mnoho členů a jediným původním členem je kytarista Chris Day. Skupina norma Jean po dobu své existence vydala šest studiových alb a byla nominovaná na cenu Grammy v kategorii Best Recording Package za album O God, the Aftermath. Jméno skupiny je odvozeno od skutečného jména Marilyn Monroe.



Cena:575,-


PRODEJ VSTUPENEK PROTEST THE HERO (CA) & NORMA JEAN (US) - koncert v Praze -Futurum Music Bar, Zborovská 82/7, Praha 5


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci PROTEST THE HERO (CA) & NORMA JEAN (US) - koncert v Praze -Futurum Music Bar, Zborovská 82/7, Praha 5 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?