Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

PRAGUE FILM ORCHESTRA/PRAGUE KEMP LETŇANY/- Praha

01.08.2020

20:00

PVA EXPO PRAHA Praha



Popis kulturní akce PRAGUE FILM ORCHESTRA/PRAGUE KEMP LETŇANY/- Praha

Smyčce Pražského filmového orchestru

Těleso, které se vyvíjí souběžně se svým starším a větším symfonickým "bratrem" a zvlášť za poslední rok mu velice dobře sekunduje. Svou existenci zahájilo vystoupením v únoru 2018 v sále Novoměstské radnice na Praze.

Repertoárem je provázáno s několik let působícím Kvartetem a Sextetem PFO vždy pod vedením dirigenta a violisty Jiřího Korynty. Díky tomu má v archivu již přes 100 titulů filmové, klasické i populární hudby. Mezi tituly nechybí skladby ze snímků jako Star Wars, Star Trek, Piráti z Karibiku, Pán Prstenů, Kmotr, seriálu Game of Thrones, Avengers a mnohých dalších.

S každým vystoupením orchestr soustavně svůj repertoár rozšiřuje a to ať díky vydaným nebo vlastním aranžmá unikátních skladeb.

Orchestr čítající kolem 25-35 hudebníků se sestává kromě velkého lesa smyčců také z doprovodu klavíru a bicích nástrojů.

Dosavadním největším úspěchem bylo zahájení filmového festivalu v Písku, účinkování na festivalu Future Gate na Hvězdárně a Planetáriu v Brně a na 1.ročníku Comic Conu Prague letos v únoru. Orchestr mimo jiné také vystupuje po českých kino sálech, například v Litoměřicích a Děčíně, kde se setkává pokaždé s vřelým přijetím publika.



Cena:1100,-


PRODEJ VSTUPENEK PRAGUE FILM ORCHESTRA/PRAGUE KEMP LETŇANY/- Praha -PVA EXPO PRAHA Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci PRAGUE FILM ORCHESTRA/PRAGUE KEMP LETŇANY/- Praha -PVA EXPO PRAHA Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?