Volný čas v Praze  >  Volný čas Praha

Prague Candy Festival- Praha

12.5.2018-13.5.2018

10:00 - 19:00

PRAGOVKA



Popis akce Prague Candy Festival- Praha

     Prague Candy Festival je unikátní akcí pro milovníky sladkostí ve všech podobách. Čokoláda, dorty, cupcakes, makronky, bonbóny, pralinky, muffiny, vegan a raw dezerty, cakepops, sušenky, horká čokoláda, dražované ovoce, ovocné džusy, lahodné nápoje, dobré víno, báječná káva a spoustu dalších dobrot – to vše na vás čeká na nejsladším festivalu roku. Třetí ročník Prague Candy Festivalu se bude konat 12. – 13. 5. 2018 od 10 do 19 hodin v areálu pražské Pragovky (Kolbenova 34, Praha 9, 190 00). Vstup do všech prostor je bezbariérový.

     Jak se říká, do třetice všeho dobrého, třetí ročník Prague Candy Festivalu představuje návštěvníkům spoustu novinek. Akce se bude konat ve velkolepém formátu v netradičních prostorách pražské Pragovky – v místě, které má svoji originální historii, industriální styl
a něco, čemu se říká Genius loci, tedy svého jedinečného ducha. Pragovka nám umožní představit návštěvníkům více než 40 originálních vystavovatelů ve vnitřních i venkovních prostorách, spoustu atrakcí nejen pro děti a bohatý doprovodný program.

     Další novinkou je festivalová měna – kendík. Ke vstupence zakoupené v předprodeji za
350 Kč a na místě za 400 Kč návštěvníci obdrží čip nabitý 10 kendíky. Kendík odpovídá hodnotě
20 Kč a návštěvníci mohou čipem platit u libovolných stánků, a také si kendíky dobíjet
u několika platebních míst v areálu akce.  Výhodou je, že vstupenka platí na oba dva dny akce, návštěvníci se tedy mohou do prostor libovolně vracet v průběhu celého víkendu. Každý návštěvník také obdrží slosovatelný lístek do tomboly, která bude vyhlašována třikrát v průběhu každého dne festivalu.

     Festival nebude jen o sladkostech, ale hlavně o zkoušení nových produktů, o životním stylu,
o nových zážitcích a o pohodové atmosféře, která umožní návštěvníkům všech věkových kategorií prožít nejsladší víkend svého života. V rámci akce bude probíhat spousta soutěží
o nejen sladké ceny, na pódiu bude po celou dobu akce zajímavý doprovodný program plný workshopů, zdobení a zábavy. Celou akcí bude návštěvníky provázet Tomáš Horák, moderátor z Radia City.

         Více informací o akci najdete na webových stránkách, na Facebooku, na Instagramu

a na portálu předprodeje vstupenek. Po předchozí domluvě zajišťujeme pro média vstup na akci zdarma i s degustací. V případě zájmu o mediální partnerství akce a akreditaci novinářů na festival nás kontaktujte na emailu praguecandyfestival@gmail.com.



Cena:Ke vstupence zakoupené v předprodeji za 350 Kč a na místě za 400 Kč návštěvníci obdrží čip nabitý 10


PRODEJ VSTUPENEK Prague Candy Festival- Praha -PRAGOVKA


ULOŽIT SI TUTO AKCI





praguecandyfestival@gmail.com
http://www.praguecandyfestival.cz,https://www.facebook.com/praguecakefestival


Zaslat odkaz na kulturní akci Prague Candy Festival- Praha -PRAGOVKA na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?