Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Prago Union- koncert v Praze

21.05.2019

Cargo Gallery - Smíchovská náplavka, Hořejší nábřeží, Praha



Popis kulturní akce Prago Union- koncert v Praze

Lídr Prago Union, který si nechává říkat Kato aka Def aka Deph působí na hudební scéně již od druhé půlky devadesátých let, kdy šéfoval skupině Chaozz– dodnes nejprodávanější a nejpopulárnější hiphopové kapele v domácí historii.
Kapela Prago Union vzniká někdy v roce 2002 ve složení Kato a DJ Skupla s epizodním působením Dědka na mikrofonu a DJ Büpheho jako druhého koncertního DJe. V roce 2005 vychází první vinyl singl “Gold Chain Mew-Zick II / Verbální atentát” a později i kultovní debutové album HDP – Hrubej domácí produkt. Klasické beaty, jedinečná lyrika, první domácí deska s hosty jako Masta AcePlanet AsiaEdO GKutMasta KurtDendemann, skladby co zlidověli jako „Sklep“ prošpikovaný citáty z klasiky českého filmu – Kulový blesk, krásný videoklip na skladbu „Zvyřátka“, oceněný na Golden Awards ve Švýcarsku… To vše se dohromady skládá v jeden z nejuznávanějších počinů CZ hiphopu vůbec.
Po koncertním maratonu HDP se kapela vytrácí z dosahu fanoušků a jediné, co se kolem ní vznáší, jsou různé fámy a „zaručené“ zprávy ohledně nalomeného zdraví a pohnutých osudů členů kapely.



Cena:200 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Prago Union- koncert v Praze -Cargo Gallery - Smíchovská náplavka, Hořejší nábřeží, Praha

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci Prago Union- koncert v Praze -Cargo Gallery - Smíchovská náplavka, Hořejší nábřeží, Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?