Koncerty ve Zlínském kraji  >  Koncerty Zlín

ORDEN OGAN/Special guests: Grave Digger, Rage/- Zlín

27.09.2020

19:00

Masters Of Rock Café Zlín



Popis kulturní akce ORDEN OGAN/Special guests: Grave Digger, Rage/- Zlín

Německá metalová formace ORDEN OGAN oznámila vydání nové desky přímo zabijácké turné, v rámci něhož zahrají na podzim také ve ZLÍNĚ!

ORDEN OGAN + GRAVE DIGGER + RAGE = fantastická sestava na společném turné!

Německá energická metalová kapela ORDEN OGAN vypustí na svět bombu! Bude to 28. srpna 2020 a bude to nové album „Final Days“!

Zpěvák a producent Sebastian „Seeb“ Levermann vysvětluje: „Final Days“ je temné koncepční sci-fi album a obsahuje všechny ochranné známky ORDEN OGAN, jako jsou například hutné, moderní riffy, epické sbory a melancholické orchestrální party. Na tomto záznamu najdete ty nejlepší skladby, které jsme kdy napsali. Deska „Gunmen“ pro nás byla velmi silýám a důležitým krokem, ale album „Final Days“ nás posouvá na další, vyšší úroveň“.

A když už mluvíme o vysoké úrovni, balíček turné „Final Days Tour 2020“ kapely ORDEN OGAN je přímo zabijácký a jeden jediný, exklusivní koncert se odehraje také u nás, v ČR! Bude to 27. 9. 2020 ve ZLÍNĚ, Masters of Rock Café!

Na tomto turné se k ORDEN OGAN připojuje legendární heavy-metalová kapela GRAVE DIGGER, kteří vydávají ke svému 40 výročí novou desku a druhým speciálním hostem je německá legenda power metalu RAGE, která nedávno představila světu svoji vysoce hodnocenou novou desku „Wings of Rage“.


Většina koncertů posledního turné kapely ORDEN OGAN s deskou „Gunmen“ byla ve většině destinací velmi rychle vyprodána! S deskou „Final Days“ chystají ORDEN OGAN zbrusu novou show! Bude to bomba! Pořiďte si svoje lístky na koncert včas! ORDEN OGAN, GRAVE DIGGER, RAGE - 27. 9. 2020 ZLÍN, Masters of Rock Café!




Cena:750,-


PRODEJ VSTUPENEK ORDEN OGAN/Special guests: Grave Digger, Rage/- Zlín -Masters Of Rock Café Zlín prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci ORDEN OGAN/Special guests: Grave Digger, Rage/- Zlín -Masters Of Rock Café Zlín na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?