Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Od opery k muzikálu- Praha- velkolepý mezižánrový galakoncert předních českých a slovenských pěvců

2. 12. 2022

19:00

Divadlo Hybernia, Praha



Popis kulturní akce Od opery k muzikálu- Praha- velkolepý mezižánrový galakoncert předních českých a slovenských pěvců

Velkolepý mezižánrový galakoncert předních českých a slovenských pěvců, kteří svojí technikou „krásného zpěvu“ (z it. „bel canto“) rozechvívají posluchače v tuzemsku i na renomovaných zahraničních operních scénách. Nevídané spojení umělců, kteří jsou uznávanými mistry svého oboru. S doprovodem orchestru Praga Sinfonietta pod taktovkou Miriam Němcové se v nejslavnějších operních, operetních a muzikálových áriích představí Tereza Mátlová, Ester Pavlů, Petr Berger, Daniel Hůlka a Vladimír Chmelo. Slavnostním večerem diváky provede Marián Roden.
Přijďte se zaposlouchat do známých melodií a nechte se unášet fascinujícím souzněním hudebních nástrojů a výjimečných českých a slovenských hlasů.
CARMEN – NÁPOJ LÁSKY – FIGAROVA SVATBA – LA TRAVIATA – DON GIOVANNI – RUSALKA – LAZEBNÍK SEVILLSKÝ – LAKMÉ – TURANDOT – ZEMĚ ÚSMĚVŮ – NETOPÝR – HRABĚNKA MARICA – MY FAIR LADY – DRACULA – WEST SIDE STORY – BÍDNÍCI
Dopřejte si jedinečný kulturní zážitek v Divadle Hybernia!
K umocnění zážitku jsme pro vás připravili VIP balíčky, díky kterým se slavnostní večer stane skutečně výjimečným. Můžete si je zakoupit společně se vstupenkou jakékoliv cenové kategorie.
VIP balíček obsahuje welcome drink, raut a meet and greet po koncertě. Raut proběhne v salonku Divadla Hybernia a bude při něm možnost navštívit rovněž terasu divadla, ze které se naskýtá fascinující výhled na Prahu. V prodeji je pouze omezený počet VIP balíčků.
Koncert je součástí projektu „Opera lidem“ v rámci Českého pěveckého institutu.


Koncert Od opery k muzikálu v prosinci 2022 v Praze



Cena:od 690 Kč



ULOŽIT SI TUTO AKCI





barbora.hulkova@ceskypeveckyinstitut.cz
bit.ly/3s9TZ7x


Zaslat odkaz na kulturní akci Od opery k muzikálu- Praha- velkolepý mezižánrový galakoncert předních českých a slovenských pěvců -Divadlo Hybernia, Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?