Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Novoroční koncert- Praha

02.01.2023

Kostel sv. Salvátora, Salvátorská 1, Praha



Popis kulturní akce Novoroční koncert- Praha

Novoroční koncert v kostele U Salvátora na Starém městě rozezní světové melodie v podání Bohemian Symphony Orchestra Prague.

Říká se, že kvalitu prověříte jedině časem. V případě děl, která zazní v podání světově uznávaného Bohemian Symphony Orchestra Prague, lze mluvit o prověření staletími. Poslechněte si světoznámé skladby hudebních velmistrů. Členové prestižního Bohemian Symphony Orchestra Prague připravili jedinečný večer plný nejznámějších světových melodií, které 2. ledna zaplní kostel U Salvátora na Starém městě.

Koncert nabídne svátečně laděný, a přesto dokonale pestrý hudební mix, kde si každý najde svoji oblíbenou melodii. Nebudou v něm chybět tradiční skladby jako árie „Měsíčku na nebi hlubokém“ z Dvořákovy Rusalky, „Lippen Schweigen“ z Lehárovy Veselé vdovy, či árii Toreadora z Bizetovy Carmen, ale také například skladba The Preyer, která v podání Céline Dion a Andrea Bocelliho uchvátila miliony posluchačů. Jako sólisté se představí sopranistka Noema Erba a hostující sólista Národního divadla Daniel Klánský. Orchestr povede jeho šéfdirigent Martin Šanda.

Bohemian Symphony Orchestra Prague si od svého založení připsal na konto již nespočet úspěchů, například několik evropských turné s rockovými legendami a leadery kapel Deep Purple, Nazareth, Europe, Alice Cooper, Toto, Survivor, Foreigner, Journey, Bonnie Tyler, Uriah Heep a dalšími. Pochlubit se může také spoluprací na projektech se švédskou kapelou Sabaton, britskou kapelou Kosheen, 2Cellos, slavným španělským operním pěvcem José Carrerasem nebo vokální skupinou The Tenors. Seznam hvězdných jmen, která měla s pražským orchestrem co do činění, je skutečně obsáhlý. Za zmínku stojí například také houslistka Vanessa Mae, zpěvačka Sarah Brightman či trojnásobný držitel Grammy Michael Bublé.

Orchestr má za sebou rovněž řadu klasických koncertů po celé Evropě, vycestoval ale také na turné po Japonsku a Číně.



Cena:590 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Novoroční koncert- Praha -Kostel sv. Salvátora, Salvátorská 1, Praha

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI





Novoroční koncert- Praha -Kostel sv. Salvátora, Salvátorská 1, Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci Novoroční koncert- Praha -Kostel sv. Salvátora, Salvátorská 1, Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?