Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

NO NAME- koncert v Praze O2 universum

20.04.2024

O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000



Popis kulturní akce NO NAME- koncert v Praze O2 universum

Koncert NO NAME



Nenechte si ujít výjimečnou koncertní událost roku 2024. Jedinečné spojení! V srpnu 2023 kapely NO NAME a NOCADEŇ představily svou společnou píseň "V pôvodnom znení" na YouTube, která předznamenává vydání nového alba od NO NAME a také společné česko-slovenské turné obou kapel. Turné odstartuje ve městě, které je domovem obou kapel - v Košicích a zakončí velkým finále 20. dubna 2024 v O2 universum Praha. Na turné se k oběma slovenským kapelám připojí také česká pop-rocková kapela BOTOX.
 
Vstupenky na pražský koncert v prodeji v oficiální síti Ticketmaster. Singl "V pôvodnom znení" nabízí unikátní živou koncertní verzi, kterou lze zažít pouze během společného turné. Duet Igora Timka a Rasťa Kopiny s názvem "V pôvodnom znení" pochází z nadcházejícího alba kapely NO NAME. Igor a Rasťo jsou bývalými spolužáky z košické státní konzervatoře, kteří dokonce seděli ve stejné lavici. Jedná se o historicky první uměleckou spolupráci těchto dvou kapel. "Igora a mě spojuje dlouholeté přátelství od střední školy. Po mém návratu na konzervatoř jsme dokonce seděli ve stejné lavici. Pamatuji si, jak mi Igor poprvé přehrál jejich první demo nahrávky. Naše osudy jsou docela provázané, takže společná píseň je logickým vyústěním. Oba jsme věděli, co od sebe můžeme po tolika letech očekávat, ale mám stále pocit, že jsme se trochu dokázali vzájemně překvapit," prozradil Rasťo Kopina z NOCADEŇ. "NOCADEŇ je autorsky a poeticky výjimečná. Z nové písně mám pocit, že se navzájem taháme do různých světů a poetických sfér. Rasťo je citlivý a vnímavý člověk, známe se od studentských let. Bylo nám 15 let a studovali jsme na Hudebně-dramatickém oddělení na státní konzervatoři v Košicích. Myslím si, že naše spolupráce nebyla otázkou proč, ale kdy," vyznal se Igor Timko. Od vydání našeho posledního pravidelného alba v roce 2015 začaly postupně přicházet nápady. Nová píseň je ochutnávkou našeho nadcházejícího alba, které vyjde v následujících týdnech. Znovu se držíme našeho definovaného principu: "Zpívej to, co prožíváš, a prožívej to, co zpíváš." Pro naši generaci čtyřicátníků je zcela přirozené si uvědomit, že jsme uprostřed procesu dospívání, možná uprostřed životní cesty. A právě během tohoto období člověk potřebuje pocit jistoty, vědomí, že se může na někoho spolehnout, že ví, kam patří... "Křídla rostou pouze těm, kteří věří v ostatní." Konfrontace se sebou samým a s životem je očekávaným okamžikem," uzavírá Igor Timko. NO NAME YOUTUBE NO NAME FB NO NAME INSTA Vstupenky pro vozíčkáře s platným průkazem ZTP/P a jejich doprovod jsou v prodeji přes obchodní oddělení. Kontaktujte nás pomocí tohoto odkazu přikládejte prosím naskenovaný průkaz ZTP/P.

Pořadatel

Bestsport, a.s. Českomoravská 2345/17a, 190 00, Praha, Česká republika



Koncert NO NAME v dubnu 2024 v Praze



Cena:690 Kč


PRODEJ VSTUPENEK NO NAME- koncert v Praze O2 universum -O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000


ULOŽIT SI TUTO AKCI





NO NAME- koncert v Praze O2 universum -O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000

Zaslat odkaz na kulturní akci NO NAME- koncert v Praze O2 universum -O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?