Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

MORBIDFEST TOUR/I AM MORBID + ATROCITY + SADIST/+ DALŠÍ HOSTÉ- koncert v Praze

19.05.2019

17:00

Storm Club Praha



Popis kulturní akce MORBIDFEST TOUR/I AM MORBID + ATROCITY + SADIST/+ DALŠÍ HOSTÉ- koncert v Praze

Extreme metalové kapely I AM MORBID, ATROCITY a SADIST se spojily a vyráží společně na MORBIDFEST tour! Se speciálním setem se představí také v Praze!

Na konci dubna 2019 odstartuje MORBIDFEST turné, a to s kapelami I AM MORBID, ATROCITY a SADIST rozválcuje města na území Evropy a Velké Británie.

Američané I AM MORBID, vedení legendárním Davidem Vincentem, představí materiál z prvních 4 alb Morbid Angel. Zazní hity z "The Blessed Are the Sick" (1991), "Covenant" (1993) a "Domination", což je pro fanoušky death metalu skvělá příležitost slyšet své oblíbené skladby naživo!

Němečtí metalisté ATROCITY chystají speciální program s albem "OKKULT", který zahrnuje všechny oblíbené skladby napříč celou historií kapely.

A progressive death metaloví veteráni SADIST představí jak své nedávno vydané album "Spellbound", tak i své staré dobré hity.

Bude to opravdu nářez!
MORBIDFEST | 19. května 2019 | PRAHA Storm Club

U toho nesmíte chybět!

Brzy vám oznámíme další speciální hosty.

Cena:790,-


PRODEJ VSTUPENEK MORBIDFEST TOUR/I AM MORBID + ATROCITY + SADIST/+ DALŠÍ HOSTÉ- koncert v Praze -Storm Club Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci MORBIDFEST TOUR/I AM MORBID + ATROCITY + SADIST/+ DALŠÍ HOSTÉ- koncert v Praze -Storm Club Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?