Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

MISTER MISERY- koncert v Praze- Metalové kvarteto MISTER MISERY se vydává se svým debutem na turné

21.02.2020

20:00

Klub 007 Strahov Praha



Popis kulturní akce MISTER MISERY- koncert v Praze- Metalové kvarteto MISTER MISERY se vydává se svým debutem na turné

Metalové kvarteto MISTER MISERY se vydává se svým debutem na turné a zastaví se také v Praze! Jeden z nejslibnějších nováčků v metalové muzice se chystá se svým debutovým albem „Unalive“ na turné, aby celému světu ukázali svůj hudební talent a hlavně dokázali, že metal a rock stále žije! Fanoušci se mohou těšit na 14 koncertů v rámci Německa, Francie, České republiky, Rakouska a Švýcarska.
MISTER MISERY je čtyřčlenná metalová kapela z ulic Stockholmu, kterou v únoru 2018 založil zpěvák Harley Vendetta a kytarista Alex Nine. Smícháním energetických riffů s výraznými sbory a rvoucích kytarových sól se kapele podařilo vytvořit pořádný humbuk v undergroundové metal komunitě! Jejich zbrusu nová debutová deska »Unalive« odráží nejen emoce, ale i usilovnou cestu plnou nástrah, kterou si členové kapely prošli, včetně smrti, vězení, drog, opuštění či chudoby. Díky každé individuální zkušenosti dokázala tato čtveřice proměnit své útrapy v něco inspirujícího, dokázali znovu vstát ze dna a dát život tomu, čemu nyní říkají MISTER MISERY.

Pusťte si jako ochutnávku nový singl 'My Ghost':
Hororoví MISTER MISERY se v rámci The Unalive Tour zastaví také v Praze a to 21. února 2020 v Klubu 007 Strahov. A bude to nářez, tak buďte u toho!



Cena:650,-


PRODEJ VSTUPENEK MISTER MISERY- koncert v Praze- Metalové kvarteto MISTER MISERY se vydává se svým debutem na turné -Klub 007 Strahov Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci MISTER MISERY- koncert v Praze- Metalové kvarteto MISTER MISERY se vydává se svým debutem na turné -Klub 007 Strahov Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?