Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

MICHAEL´S UNCLE (cz)/HYDRAULITER (cz)/SEDMIČKA SLAVÍ 50 LET- Praha

30.11.2019

19:00

Klub 007 Strahov Praha



Popis kulturní akce MICHAEL´S UNCLE (cz)/HYDRAULITER (cz)/SEDMIČKA SLAVÍ 50 LET- Praha

Sedmička letos slaví 50. výročí od založení. U té příležitosti se chystá speciální série koncertů a diskoték. Postupně zveřejňujeme akci za akcí, eso za esem, ze všech našich rukávů. Oslovujeme kapely, které v historii Sedmičky zanechaly svůj mocný otisk. A pozor, sami nevěříme, koho se nám podařilo "ulovit".

Majklův strýček, později M.O., a ještě později Michael´s Uncle. Tuzemská kultovní hard core punková kapela since 1987. Všichni víme, všichni známe. Brzy uplyne 30 let od prvního vydání desky The End of Dark Psychedelia, která už dávno není dostupná, ze sběratelů samozřejmě nevymámitelná. Black Point music letos vydá její re-edici! V souvislosti s výročím 30 let od pádu komunismu, připomínkou tehdejších událostí, jejichž význam je pro současnost kriticky aktuální a znovu vydáním dneska už legendárního LP, Majkláči v listopadu 2019 odehrajou JEDINÝ KONCERT a zároveň s námi oslaví 50 let Sedmičky. Jsme z toho PAF a těšíme se krutopřísně! Berte předprodej útokem!

Budou-li vstupenky rychle vyprodány, dočkáte se druhého koncertu 1.12!

Cena:200,-


PRODEJ VSTUPENEK MICHAEL´S UNCLE (cz)/HYDRAULITER (cz)/SEDMIČKA SLAVÍ 50 LET- Praha -Klub 007 Strahov Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci MICHAEL´S UNCLE (cz)/HYDRAULITER (cz)/SEDMIČKA SLAVÍ 50 LET- Praha -Klub 007 Strahov Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?