Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

MARTIN CHODÚR s KAPELOU- TISÍC A JEDNA NOC- koncert v Praze

11.11.2021

20:30

Malostranská Beseda Praha



Popis kulturní akce MARTIN CHODÚR s KAPELOU- TISÍC A JEDNA NOC- koncert v Praze

Koncert TISÍC A JEDNA NOC představuje písně z nového autorského alba zpěváka a skladatele Martina Chodúra, které vychází 1. října 2021. Nové album je inspirované legendární knihou příběhů ze Středního východu. Autorovi byla kniha inspirací zejména kvůli své zajímavé literární struktuře a formě, resp. nekonečnému množství možností, jak vnímat příběh. Tuto mnohovrstevnatost lze najít také v písních, které vypovídají reálně o světě v němž žijeme, ale odráží svět příběhů, labyrintů, lásky a magičnosti. Najdeme zde zasněžené Beskydy, které splývají s dunami písečné pouště, džiny prchající z lahví otevřených šampusů či tak trochu jiného Amora. Stejně jako slavná kniha je i album směsicí nejrůznějších stylů od popu až téměř po art rock. Spojovacím prvkem je hlas Martina Chodúra, který provází posluchače tímto tajemným světem, podobně jako Šeherezáda v knižní předloze. Lze se těšit na lyrické písně, velké balady i energické písně plné života za doprovodu pětičlenné kapely MACH. V rámci koncertu v délce 75 minut zazní všechny písně z nového alba a koncert bude doprovázen křtem alba.



Koncert MARTINA CHODÚRA v listopadu 2021 v Praze



Cena:350,-


PRODEJ VSTUPENEK MARTIN CHODÚR s KAPELOU- TISÍC A JEDNA NOC- koncert v Praze -Malostranská Beseda Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci MARTIN CHODÚR s KAPELOU- TISÍC A JEDNA NOC- koncert v Praze -Malostranská Beseda Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?