Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

MARPO & TROUBLEGANG- koncert v Praze

27.6.2020

SINOBO STADIUM, PRAHA 10-VRŠOVICE



Popis kulturní akce MARPO & TROUBLEGANG- koncert v Praze

MARPO & TROUBLEGANG OZNAMUJÍ SVŮJ DOPOSUD NEJVĚTŠÍ KONCERT.

Po velkém úspěchu loňské desky Dead Man Walking, se kterou vyprodali pražskou O2 arenu, vydali Marpo & TroubleGang své druhé společné album. Jmenuje se symbolicky DVA a vyšlo koncem listopadu 2019 u vydavatelství Universal Music. Materiál z novinky, stejně tak průřez Marpovy dosavadní hudební kariéry, zazní příští rok na speciálním koncertě v pražském Edenu. Marpo navíc v současné době připravuje sólovou nahrávku, kterou má v plánu vydat v druhé půlce příštího roku.
„Jsme generace velkejch snů, kdy jsme si museli ty věci sami vydřít, jsme generace hladovejch psů, kdy v první řadě prachy nebyly pro nás to hlavní,“ zdůrazňuje Marpo hned v úvodu novinkového songu, ve kterém popisuje, kudy vedla cesta k vyprodaným sálům. Interpret, kterého na sociálních sítích sledují statisíce fanoušků, má opět hlavní autorský podíl na hudbě i textech z nové nahrávky.
„Před lety, když jsme vystupovali v klubech, by nás ani ve snu nenapadlo, že to jednou dotáhneme až na stadiony, kde moc domácích kapel nekoncertuje. V naší kariéře je to milník, a my uděláme vše proto, abychom si koncert s našimi fanoušky užili na maximum. Již teď pracujeme na podobě celé show, v rámci které se naši pódiovou prezentaci pokusíme posunout zas o něco dál. Bude to velká výzva, ale těm jsme v naší historii čelili nejednou.“ Dodává Marpo.

instagram.com/mcmarpofacebook.com/mcmarpoyoutube.com/marpomusic

Dítě do 15 let se účastní koncertu pouze v doprovodu dospělé osoby starší 18 let.




PRODEJ VSTUPENEK MARPO & TROUBLEGANG- koncert v Praze -SINOBO STADIUM, PRAHA 10-VRŠOVICE


ULOŽIT SI TUTO AKCI





https://www.ticketportal.cz/event/MARPO-TROUBLEGANG-40578


Zaslat odkaz na kulturní akci MARPO & TROUBLEGANG- koncert v Praze -SINOBO STADIUM, PRAHA 10-VRŠOVICE na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?