Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

MAGNUM- Praha

07.11.2021

20:00

Nová Chmelnice Praha



Popis kulturní akce MAGNUM- Praha

POZOR! Plánovaný koncert hard rockové legendy MAGNUM v PRAZE se přesouvá z února na listopad 2021!
Legendární britští rockeři MAGNUM jsou kvůli současné, komplikované situaci okolo pandemie Covid-19 nejen u nás, ale v celém světě, opět nuceni pousnout své dlouho plánované turné k desce „The Serpent Rings“, vydané v lednu letošního roku. Naštěstí, o koncert těchto rockových velikánů nepřijdete! Ba co víc, kapela připravuje pro příští rok ještě další svěží novinky, takže bude opravdu na co se těšit! Kytarista Tony Clarkin, zpěvák Bob Catley, klávesista Rick Benton, bubeník Lee Morris a také jejich nová posila Dennis Ward (Gus G., PINK CREAM 69, UNISONIC), přijedou představit své nejnovější pecky do PRAHY v novém termínu!
Je to 7. 11. 2021 v klubu Nová Chmelnice v PRAZE! Určitě si to nenechte ujít! Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti!
Legendární britskou kapelu MAGNUM založili už v roce 1972 Tony Clarkin a Bob Catley a přestože prošla kapela v průběhu let několika personálními změnami, tak jádro Catley a Clarkin stále zůstává.
Své velkolepé turné napříč Evropou plánují tito rockoví veteráni už opravdu hodně dlouho. Když se obrníme trpělivostí a na koncerty si počkáme, je víc než jisté, že nás čeká skutečně skvělá rocková show těchto nezdolných rockových borců, vyšperkovaná do posledního detailu a plná nových překvapení!
MAGNUM v PRAZE, 7. 11. 2021, klub Nová Chmelnice! Buďte tam!


Cena:750,-


PRODEJ VSTUPENEK MAGNUM- Praha -Nová Chmelnice Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci MAGNUM- Praha -Nová Chmelnice Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?