Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Lola Marsh- koncert v Praze

20.03.2023

Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000



Popis kulturní akce Lola Marsh- koncert v Praze

Izraelské indiepopové duo z Tel Avivu Lola Marsh tvoří rozmáchlou filmovou hudbu s retro šarmem. Yael Shoshana Cohen a Gil Landau je dvojice s otevřeným srdcem, jejichž přátelství je cítím každým coulem. Miláčci slovenské Pohody se vrací do Prahy přinést svěží houpavé melodie a vyprodat další klub.
 
Jejich texty se točí kolem lásky a touhy, pochybností o nás samých a toho, jak žít spokojený život. Kromě těchto ingrediencí je to především hlas Yael, který dává jejich písním charakteristický lesk: zní sladce i drsně zároveň, jako sladká třešeň s příchutí chilli, shrnuje jedna z recenzí nové album. Shot Shot Cherry (2022) je směsicí nakažlivého retro popu, orchestrálních melodií a dojemných balad.
 
Říkají, že nahráli sbírku hřejivých a konejšivých písní, na které jsou opravdu pyšní. „Svět se uzavřel a my se zaměstnali tím, že jsme se schovali do studia. Stálo nás to hodně úsilí, abychom našli inspiraci a získali múzy na svou stranu. Nejdřív přišly balady, jako lék na uzdravení, a pak jsme se přistihli, že objevujeme místa, kam jsme se ještě nedostali, a přitom se náramně bavíme,” dodávají Lola Marsh, jejichž koncerty provází pověst fantastických, živelných koncertů.
 
Své nejambicióznější a nejrafinovanější album, z něhož čiší autentičnost i přívětivý humor, představí poprvé Roxy v pondělí 20/3
Pořadatel
DEAI (Setkání) z.s. Kostelní 674/30, 170 00, Praha, Česká republika


Koncert Lola Marsh v březnu 2023 v Praze



Cena:544 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Lola Marsh- koncert v Praze -Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000


ULOŽIT SI TUTO AKCI





Lola Marsh- koncert v Praze -Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000

Zaslat odkaz na kulturní akci Lola Marsh- koncert v Praze -Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?