Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

Loes & The Acoustic Engineers (NL/CZ), Svatá voda (NL)- Praha

13.05.2022

Kaštan - Scéna Unijazzu , Bělohorská 150, Praha



Popis kulturní akce Loes & The Acoustic Engineers (NL/CZ), Svatá voda (NL)- Praha

Koncert holandsko - českého přátelství. Pražské Indie folkové trio si jako hosty přizvalo holandské, v Česku usazené duo, hrající klasický „elvisovský“  rock´n´roll.

Trojice hudebníků Loes & The Acoustic Engineers (CZ/NL) přináší na pódium originální repertoár i působivou sbírku akustických nástrojů. Jejich vlastní "indie komorní folkový pop" mísí vyprávěcí texty s bluegrassovou virtuozitou, jam bandovým groovem a keltským cítěním. Skupina je vítězem Porty 2021.
 

Svatá Voda je klasická rock & rollová kapela z holandského Amsterdamu. Toto PowerDuo se skládá ze zpěváka a kytaristy Chrise Schuta a Davida Mac Gillavryho, který hraje na basu a také zpívá. K jejich širokému repertoáru patří klasický rock & roll, jak ho znáte od Elvise nebo Johnyho Cashe.



Cena:130 Kč


PRODEJ VSTUPENEK Loes & The Acoustic Engineers (NL/CZ), Svatá voda (NL)- Praha -Kaštan - Scéna Unijazzu , Bělohorská 150, Praha

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci Loes & The Acoustic Engineers (NL/CZ), Svatá voda (NL)- Praha -Kaštan - Scéna Unijazzu , Bělohorská 150, Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?