Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

KVELERTAK 13. 3. 2020 PRAHA – MEET FACTORY Praha- kocert norské rockové a metalové kapely

13.03.2020

MeetFactory



Popis kulturní akce KVELERTAK 13. 3. 2020 PRAHA – MEET FACTORY Praha- kocert norské rockové a metalové kapely

KVELERTAK je norská formace pocházející z města Stavanger, která sbírá nejenom pochvalná ocenění od kritiky, ale obdržela i několik hudebních cen, v roce 2011 pak získala čtyřnásobné ocenění Spellemann (Norská obdoba Grammy).

Doposud vydali tři alba, poslední titul Nattesferd získal řadu pozitivních ohlasů, mimo jiné i od Rolling Stones, Stereogum a Consenquence of Sound, kteří jej umístili mezi 50 nejlepších nahrávek roku 2016. Kvelertak patří mezi nejpřesvědčivější heavy metalové formace současnosti.

„Opravdu se nemůžeme dočkat, až se opět vydáme na turné k nové desce. Rok 2020 bude pro Kvelertak stěžejním a těšíme se na shledání se starými i novými fanoušky.“ Kvelertak

Norská rocková a metalová kapela Kvelertak vstoupila do roku 2019 s údernějšími riffy a ještě těžším zvukem. Se zpěvákem Ivarem Nikolaisenem vyrazili počátkem letošního roku na evropské turné jako speciální hosté Mastodon. V současné době se nachází uprostřed obrovského evropského festivalového turné, po jehož skončení se odeberou do studia, kde začnou nahrávat své 4. studiové album. Vydání novinky je předběžně stanoveno na začátek příštího roku.





ULOŽIT SI TUTO AKCI





http://www.kdykde.cz/calendar/kdykde/2217900-kvelertak-13-3-2020-praha-meet-factory


Zaslat odkaz na kulturní akci KVELERTAK 13. 3. 2020 PRAHA – MEET FACTORY Praha- kocert norské rockové a metalové kapely -MeetFactory na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?