Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

KINGS OF BLUES/Blues from Chicago with/Rene Trossman (USA)- Praha

09.02.2023

19:30

Reduta Jazz Club Praha



Popis kulturní akce KINGS OF BLUES/Blues from Chicago with/Rene Trossman (USA)- Praha

Kings of Blues: Blues from Chicago with Rene Trossman (USA)

Americký fenomén Rene Trossman je nefalšovaným zvukem chicagského blues. Tento kytarista, zpěvák a skladatel si získal jméno na východním i západním pobřeží Spojených států. V jeho repertoáru najde divákovo ucho nejen ty největší bluesové hity, ale též citlivé a procítěné skladby. Spolu s ním vystupují ti nejlepší pražští bluesmani, kteří mají blues od narození v krvi. Kapela je složena z kytary, bicích, klavíru (či Hammondových varhan) a basy.


1) Běžná vstupenka: zajišťuje vstup na Vámi zvolenou akci v Reduta Jazz Club. Usadit se můžete kdekoliv mimo VIP sektory, doporučujeme si místa předem zarezervovat

2) VIP vstupenka: zajišťuje vstup na Vámi zvolenou akci v Reduta Jazz Club - VÝHODY: - sezení na nejlepších (předních) místech v sále, na nichž často sedávají ti nejvzácnější hosté a VIP celebrity (mezi ně patří například vrcholní představitelé států nebo špičky mezinárodního obchodu a kultury, v minulosti zde seděli například Bill Clinton, Václav Havel, Václav Klaus, Madeleine Albright a mnozí další) - WELCOME DRINK v podobě alkoholického nebo nealkoholického nápoje - upomínkové předměty (dle druhu akce)

3) SUPER VIP vstupenka: zajišťuje vstup na Vámi zvolenou akci v Reduta Jazz Club - VÝHODY: - stejné, jako u VIP vstupenky - místo WELCOME DRINK celá láhev sektu - píseň věnovaná SUPER VIP hostovi.



Slevy ZTP, ZTP/P ani jiné nejsou poskytovány.



Cena:990,-


PRODEJ VSTUPENEK KINGS OF BLUES/Blues from Chicago with/Rene Trossman (USA)- Praha -Reduta Jazz Club Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI





KINGS OF BLUES/Blues from Chicago with/Rene Trossman (USA)- Praha -Reduta Jazz Club Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci KINGS OF BLUES/Blues from Chicago with/Rene Trossman (USA)- Praha -Reduta Jazz Club Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?