Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

IRON MAIDEN- koncert v Praze

20.06.2022

Sinobo Stadium Praha 10 U Slavie 2a, Praha 10 10000



Popis kulturní akce IRON MAIDEN- koncert v Praze

IRON MAIDEN LEGACY OF THE BEAST TOUR LÉTO 2021 - ODLOŽENO NA LÉTO 2022

IRON MAIDEN, původní zrušené termíny konání 7.7.2020 a 15.6.2021 v Sinobo Stadium v Praze.
Nový termín: 20.6.2022

S lítostí oznamujeme, že koncerty IRON MAIDEN LEGACY OF THE BEAST TOUR v červnu a červenci tohoto roku, se přesouvají kvůli probíhajícím celosvětovým restrikcím vůči COVID-19 v cestování a pořádaní živých vystoupení. Evropské turné Iron Maiden Legacy Of The Beast se odehraje v létě roku 2022. Původní vstupenky na tuto akci zůstávají nadále v platnosti.

Přesun Legacy Of The Beast přináší ale i dobré zprávy, a to že původně zrušené koncerty v roce 2020 se odehrají v rámci tohoto turné. Patří sem Graspop v Belgii, kvůli kterému se neodehraje koncert v Antwerpách. Dále jsme v procesu finalizace několika dalších evropských koncertů, o kterých vás budeme informovat, jak budou potvrzené.

Potvrzené předkapely pro koncerty jsou uveřejněny na stránkách tour www.ironmaiden.com. Budeme se snažit, aby potvrzené předkapely zůstaly stejné i pro koncerty na příští rok.

Manažer Rod Smallwood: “Pochopitelně je kapela velmi zklamaná z dalšího léta, kdy není možné hrát naživo. O to více, když tento rok měla být speciální Legacy show. Kapela všem přeje to nejlepší, a věří že fanoušci to tak cítí stejně. Jak všichni víme, není zde reálná možnost alternativy, a proto se o to více budeme snažit připravit nezapomenutelnou a spektakulární show, to vám slibujeme! Brzy nashledanou a zůstaňte opatrní.”

Vaše původní vstupenky na tuto akci zůstávají nadále v platnosti.



Koncert IRON MAIDEN v červnu 2022 v Praze



Cena:1490 Kč


PRODEJ VSTUPENEK IRON MAIDEN- koncert v Praze -Sinobo Stadium Praha 10 U Slavie 2a, Praha 10 10000


ULOŽIT SI TUTO AKCI






Zaslat odkaz na kulturní akci IRON MAIDEN- koncert v Praze -Sinobo Stadium Praha 10 U Slavie 2a, Praha 10 10000 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?