Koncerty v Praze  >  Koncerty Praha

IBBY AND CREW/FEAT. OZVĚNY BAROVÉHO DIVADLA/S DAVIDEM HLAVÁČKEM- Praha

25.04.2024

20:30

Malostranská Beseda Praha



Popis kulturní akce IBBY AND CREW/FEAT. OZVĚNY BAROVÉHO DIVADLA/S DAVIDEM HLAVÁČKEM- Praha

IBBY and CREW

Kapela IBBY and CREW v jehož čele je zpěvák a kytarista IBY POP se propojila s “Ozvěnami barového divadla” - herečky a zpěvačky pod hlavičkou divadelního spolku DIDI Art pod vedením Diany Šoltýsové a společně zinscenovali večer plný jak autorských písní, tak průřez skladeb napsaných pro divadelní představení HANA, Krvavá svatba, Vyhnání Gerty Shirch a dalších, z autorské dílny Davida Hlaváče a Ibby Popa, kteří je i doprovodí na piáno a kytaru, aby se v druhé polovině večera spojili v jedno těleso a společně s IBBY and CREW Vás nabili energií z jejich originálních skladeb. Speciálním hostem bude herečka Klicperova divadla v Hradci Králové - Lucie Andělová, která se představí tentokráte v roli zpěvačky. IBBY and CREW ve složení TOKHI (Karel Gott, Pavel Šporcl, Mário Bihári a další) perkuse,backvocal, Tadeáš Mesany (člen SOČR, Šum Svistu, Madera, Duende a další) - kontrabas, backvocal, host: Jan Pospíšil (OPSO, TOP Dream Company a další) - saxofon. 


Studentská cena - 150 Kč
Slevy ZTP, ZTP/P ani jiné nejsou poskytovány.



Cena:250,-


PRODEJ VSTUPENEK IBBY AND CREW/FEAT. OZVĚNY BAROVÉHO DIVADLA/S DAVIDEM HLAVÁČKEM- Praha -Malostranská Beseda Praha prodej vstupenek Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY


ULOŽIT SI TUTO AKCI





IBBY AND CREW/FEAT. OZVĚNY BAROVÉHO DIVADLA/S DAVIDEM HLAVÁČKEM- Praha -Malostranská Beseda Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci IBBY AND CREW/FEAT. OZVĚNY BAROVÉHO DIVADLA/S DAVIDEM HLAVÁČKEM- Praha -Malostranská Beseda Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?